VD-assistent

Tillsatt

Stockholm

Som VD-assistent på SvD har du en administrativ nyckelposition i organisationen och utöver traditionella uppgifter ansvarar du även för egna projekt.

 

Annonstext

Till Svenska Dagbladet söker vi en självgående och proaktiv VD-assistent med intresse för samhällsfrågor. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under sex månader och för rätt person finns möjlighet till anställning hos SvD efter perioden. Start är omgående och placering är i SvD:s trevliga lokaler i Shibstedhuset i centrala Stockholm.

 

Ditt uppdrag

Som VD-assistent har du en administrativ nyckelposition i organisationen och stöttar företagets VD med planering, administration och struktur. Utöver traditionella uppgifter för en VD-assistent kommer du även att ansvara för egna projekt, därför är det viktigt att du är en trygg projektledare med god koordinationsförmåga. Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  • Stötta VD i mail- och kalenderhantering
  • Kalla till och förbereda struktur och agenda inför ledningsgruppsmöten samt delta och ansvara för protokollföring, sammanställning och korrespondens till berörda parter
  • Ta fram Powerpointpresentationer
  • Noggrant hantera och kvalitetssäkra avtal
  • Sköta VD:s resebokningar
  • Hantera interna och externa kontaktytor
  • Självständigt driva projekt, ex chefsmöten och andra event

Som VD-assistent på SvD finns möjlighet att växa i rollen och ta på sig mer ansvar under resans gång!

 

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet från en roll som VD–assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta med såväl avancerade som praktiska uppgifter. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och du är en god kommunikatör. Du är en van användare av Officepaketet, särskilt Powerpoint och det är fördelaktigt om du arbetat med Googlemail tidigare och har god systemvana. Vi värdesätter också om du har intresse för nya digitala plattformar och kommunikationssystem. Vi ställer höga krav på noggrannhet, struktur, integritet och tillgänglighet.

Som person är du nyfiken, proaktiv och flexibel samt självgående och prestigelös i ditt arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar service- och lösningsorienterat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga möten på ledningsgruppsnivå.

 

Om Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet är en riksspridd kvalitetsmorgontidning med inriktning på bevakning av särskilt: Opinion, Nyheter, Näringsliv och Kultur. Tidningen grundades

1884. I dag finns vi i alla digitala kanaler och ger ut en daglig papperstidning. Svenska Dagbladet har sammanlagt 2,3 miljoner läsare i veckan, i tidningen och digitalt. SvD har en rad välkända och uppskattade journalister. SvD ingår i den norska mediekoncernen Schibsted som har verksamheter i 42 länder. SvD:s förändringsarbete med en tydlig målgruppsstrategi och marknadsfokus har varit framgångsrikt och vi ökar i räckvidd totalt sett, mycket tack vare vår starka position i alla kanalerna. För mer info, https://kundservice.svd.se/omsvd/.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer