VD-assistent

Tillsatt

Stockholm

Som VD-assistent på SvD har du en administrativ nyckelposition i organisationen och utöver traditionella uppgifter ansvarar du även för egna projekt.

 

Annonstext

Till Svenska Dagbladet söker vi en självgående och proaktiv VD-assistent med intresse för samhällsfrågor. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under sex månader och för rätt person finns möjlighet till anställning hos SvD efter perioden. Start är omgående och placering är i SvD:s trevliga lokaler i Shibstedhuset i centrala Stockholm.

 

Ditt uppdrag

Som VD-assistent har du en administrativ nyckelposition i organisationen och stöttar företagets VD med planering, administration och struktur. Utöver traditionella uppgifter för en VD-assistent kommer du även att ansvara för egna projekt, därför är det viktigt att du är en trygg projektledare med god koordinationsförmåga. Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  • Stötta VD i mail- och kalenderhantering
  • Kalla till och förbereda struktur och agenda inför ledningsgruppsmöten samt delta och ansvara för protokollföring, sammanställning och korrespondens till berörda parter
  • Ta fram Powerpointpresentationer
  • Noggrant hantera och kvalitetssäkra avtal
  • Sköta VD:s resebokningar
  • Hantera interna och externa kontaktytor
  • Självständigt driva projekt, ex chefsmöten och andra event

Som VD-assistent på SvD finns möjlighet att växa i rollen och ta på sig mer ansvar under resans gång!

 

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet från en roll som VD–assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta med såväl avancerade som praktiska uppgifter. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och du är en god kommunikatör. Du är en van användare av Officepaketet, särskilt Powerpoint och det är fördelaktigt om du arbetat med Googlemail tidigare och har god systemvana. Vi värdesätter också om du har intresse för nya digitala plattformar och kommunikationssystem. Vi ställer höga krav på noggrannhet, struktur, integritet och tillgänglighet.

Som person är du nyfiken, proaktiv och flexibel samt självgående och prestigelös i ditt arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar service- och lösningsorienterat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga möten på ledningsgruppsnivå.

 

Om Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet är en riksspridd kvalitetsmorgontidning med inriktning på bevakning av särskilt: Opinion, Nyheter, Näringsliv och Kultur. Tidningen grundades

1884. I dag finns vi i alla digitala kanaler och ger ut en daglig papperstidning. Svenska Dagbladet har sammanlagt 2,3 miljoner läsare i veckan, i tidningen och digitalt. SvD har en rad välkända och uppskattade journalister. SvD ingår i den norska mediekoncernen Schibsted som har verksamheter i 42 länder. SvD:s förändringsarbete med en tydlig målgruppsstrategi och marknadsfokus har varit framgångsrikt och vi ökar i räckvidd totalt sett, mycket tack vare vår starka position i alla kanalerna. För mer info, https://kundservice.svd.se/omsvd/.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer