HR-generalist till Bonava

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en […]

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? 

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? Då kan det vara dig vi söker till rollen som HR-generalist!

Arbetsuppgifter
Som HR-generalist tillhör du HR Operations som är en Shared service på global nivå. Målet i organisationen är att alla inom HR Operations ska ha möjlighet att hjälpa och stötta varandra inom administrativ HR mellan länderna.

Tjänsten som HR-generalist är bred och du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR-området. Du kommer bland annat arbeta med;

• Supportering av medarbetare och chefer inom HR och lön

• Vara ansvarig för att sammanställa underlag för löneutbetalningar för medarbetare i de nordiska länderna samt godkänna lönerna innan de betalas ut

• Vara delaktig i, samt driva olika typer av HR-projekt

• Arbeta med Compensation och benefits-frågor

• Vara en global superuser av vårt HR-system

 

I tjänsten kommer du även att ges möjlighet att arbeta med;

• Vår Academy som hanterar globala, legala och obligatoriska utbildningar för personalen

• Rapportering av HR-statistik

• Ha löpande kontakt med tredjeparter; så som löneleverantörer, pensionsmäklare och övriga förmånsleverantörer

 

Din profil
Vi söker dig som är en riktigt vass administratör med förmågan att se helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du har ett sinne för ordning och struktur och är duktig på att se hur processer och rutiner kan bli än mer effektiva.

Du är en person med hög grad av servicekänsla som trivs i en roll där du driver ditt eget arbete framåt. Du är självständig och har förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter som löper samtidigt.

För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du uppskattar en affärsnära roll där du har stark anknytning till organisationen. Du trivs i en teamorienterad miljö och har förståelse för att framgången ligger i teamet tack vare allas individuella prestation. 

Vidare är du en noggrann person som är strukturerad i det du levererar. Att du dessutom är nyfiken på att lära dig mer tror vi gör att du kommer växa in i organisationen på ett mycket bra sätt!

Vi söker dig som har 1- 3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll där du arbetat med administrativa processer och är van vid att arbeta i system. Det är meriterande om du varit med vid systemförändringar och arbetat mot leverantörer tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska, tal som skrift. Det är meriterande om du gör dig förstålig på finska.

Vårt erbjudande
Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerad medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera ”det lilla extra”. Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling!

Vi skapar hem och områden där människor lever sina liv. Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1600 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13 miljarder kronor.

Besök oss gärna på www.bonava.com/en

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Bonava med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Larsson på tfn 0760-00 18 79.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev.  Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 2017-01-27

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer