HR-generalist till Bonava

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en […]

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? 

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? Då kan det vara dig vi söker till rollen som HR-generalist!

Arbetsuppgifter
Som HR-generalist tillhör du HR Operations som är en Shared service på global nivå. Målet i organisationen är att alla inom HR Operations ska ha möjlighet att hjälpa och stötta varandra inom administrativ HR mellan länderna.

Tjänsten som HR-generalist är bred och du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR-området. Du kommer bland annat arbeta med;

• Supportering av medarbetare och chefer inom HR och lön

• Vara ansvarig för att sammanställa underlag för löneutbetalningar för medarbetare i de nordiska länderna samt godkänna lönerna innan de betalas ut

• Vara delaktig i, samt driva olika typer av HR-projekt

• Arbeta med Compensation och benefits-frågor

• Vara en global superuser av vårt HR-system

 

I tjänsten kommer du även att ges möjlighet att arbeta med;

• Vår Academy som hanterar globala, legala och obligatoriska utbildningar för personalen

• Rapportering av HR-statistik

• Ha löpande kontakt med tredjeparter; så som löneleverantörer, pensionsmäklare och övriga förmånsleverantörer

 

Din profil
Vi söker dig som är en riktigt vass administratör med förmågan att se helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du har ett sinne för ordning och struktur och är duktig på att se hur processer och rutiner kan bli än mer effektiva.

Du är en person med hög grad av servicekänsla som trivs i en roll där du driver ditt eget arbete framåt. Du är självständig och har förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter som löper samtidigt.

För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du uppskattar en affärsnära roll där du har stark anknytning till organisationen. Du trivs i en teamorienterad miljö och har förståelse för att framgången ligger i teamet tack vare allas individuella prestation. 

Vidare är du en noggrann person som är strukturerad i det du levererar. Att du dessutom är nyfiken på att lära dig mer tror vi gör att du kommer växa in i organisationen på ett mycket bra sätt!

Vi söker dig som har 1- 3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll där du arbetat med administrativa processer och är van vid att arbeta i system. Det är meriterande om du varit med vid systemförändringar och arbetat mot leverantörer tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska, tal som skrift. Det är meriterande om du gör dig förstålig på finska.

Vårt erbjudande
Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerad medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera ”det lilla extra”. Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling!

Vi skapar hem och områden där människor lever sina liv. Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1600 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13 miljarder kronor.

Besök oss gärna på www.bonava.com/en

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Bonava med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Larsson på tfn 0760-00 18 79.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev.  Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 2017-01-27

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer