Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-generalist till Bonava

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? 

Är du en fena på administration? Har du en förmåga att förenkla och effektivisera? Skulle du dessutom vilja tillhöra en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa? Då kan det vara dig vi söker till rollen som HR-generalist!

Arbetsuppgifter
Som HR-generalist tillhör du HR Operations som är en Shared service på global nivå. Målet i organisationen är att alla inom HR Operations ska ha möjlighet att hjälpa och stötta varandra inom administrativ HR mellan länderna.

Tjänsten som HR-generalist är bred och du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR-området. Du kommer bland annat arbeta med;

• Supportering av medarbetare och chefer inom HR och lön

• Vara ansvarig för att sammanställa underlag för löneutbetalningar för medarbetare i de nordiska länderna samt godkänna lönerna innan de betalas ut

• Vara delaktig i, samt driva olika typer av HR-projekt

• Arbeta med Compensation och benefits-frågor

• Vara en global superuser av vårt HR-system

 

I tjänsten kommer du även att ges möjlighet att arbeta med;

• Vår Academy som hanterar globala, legala och obligatoriska utbildningar för personalen

• Rapportering av HR-statistik

• Ha löpande kontakt med tredjeparter; så som löneleverantörer, pensionsmäklare och övriga förmånsleverantörer

 

Din profil
Vi söker dig som är en riktigt vass administratör med förmågan att se helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du har ett sinne för ordning och struktur och är duktig på att se hur processer och rutiner kan bli än mer effektiva.

Du är en person med hög grad av servicekänsla som trivs i en roll där du driver ditt eget arbete framåt. Du är självständig och har förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter som löper samtidigt.

För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du uppskattar en affärsnära roll där du har stark anknytning till organisationen. Du trivs i en teamorienterad miljö och har förståelse för att framgången ligger i teamet tack vare allas individuella prestation. 

Vidare är du en noggrann person som är strukturerad i det du levererar. Att du dessutom är nyfiken på att lära dig mer tror vi gör att du kommer växa in i organisationen på ett mycket bra sätt!

Vi söker dig som har 1- 3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll där du arbetat med administrativa processer och är van vid att arbeta i system. Det är meriterande om du varit med vid systemförändringar och arbetat mot leverantörer tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska, tal som skrift. Det är meriterande om du gör dig förstålig på finska.

Vårt erbjudande
Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerad medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera ”det lilla extra”. Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling!

Vi skapar hem och områden där människor lever sina liv. Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1600 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13 miljarder kronor.

Besök oss gärna på www.bonava.com/en

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Bonava med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Larsson på tfn 0760-00 18 79.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev.  Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 2017-01-27