Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

VD-assistent

Nu söker vi ännu en VD-assistent till Sweco, denna gång till Sweco Industry. Du blir VD:s högra hand och stöttar högt som lågt för att få vardagen att gå ihop!

 

Annonstext

Till Sweco Industry söker vi en serviceinriktad och driven VD-assistent. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under sex månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos Sweco efter perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är i Swecos lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

 

Ditt uppdrag

Som VD-assistent på Sweco Industry är du VD:s högra hand, du ansvarar bland annat för mail- och kalenderhantering och ser till att VD:s vardag går ihop i form av bland annat möten och resor. VD för Sweco Industry reser mycket vilket innebär att en del stöttning och kommunikation sker på distans. Rollen som VD-assistent innehåller ca 10 resdagar per år. Utöver traditionella uppgifter kommer du ha en drivande roll i projekt som rör chefsträffar, konferenser och event där du även kommer att medverka. Andra uppgifter som ingår i rollen:

  • Förbereder inför ledningsgruppsmöten, ansvarar för protokollföring samt arbetar med uppföljning efter möten
  • Skapa Powerpointpresentationer till möten
  • Sköta viss internkommunikation
  • Medverka vid assistentnätverksmöten och även arrangera mötestillfällen emellanåt
  • Utgöra administrativt stöd gentemot regionchefer
  • Uppmärksamma bemärkelsedagar, ordna med fika samt inhandla julklappar
  • Vara VD behjälplig i övriga ad-hoc uppgifter i vardagen

 

Din bakgrund

För rollen som VD-assistent söker vi dig med erfarenhet från en administrativ och assisterande roll och som brinner för att ge service på hög nivå. Du är en van användare av Officepaketet, särskilt Word och Powerpoint och du är en god skriftlig och muntlig kommunikatör i både engelska och svenska.

För att du ska trivas i rollen behöver du vara självgående, driven och initiativtagande i ditt arbetssätt. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta i andra personers vardagliga arbete. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv och problemlösande inställning och du anpassar dig efter person och situation – du är en handlingskraftig person som alltid arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet. Du trivs i sociala sammanhang och är duktig på att nätverka och bygga relationer.

 

Om Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!