Talent Manager / Rekryteringsspecialist till KPMG Advisory

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

Affärsområdet Advisory utgörs idag av fler än 300 konsulter som dagligen arbetar med att göra skillnad för våra kunder, i allt från system- eller regelverksförändringar till börsintroduktioner och företagsförvärv.

Vi genomgår en tillväxtresa och önskar därför stärka upp vårt team med en person som arbetar dedikerat med rekrytering och talent management!

 

Arbetsuppgifter
Som Talent Manager är ditt huvudsakliga ansvar att driva samtliga delar av rekryteringsprocessen och att säkra inflödet av starka medarbetare till Advisory. Fokus i ditt arbete är att proaktivt driva talangförsörjningen genom att kontinuerligt identifiera, attrahera och rekrytera de bästa talangerna på marknaden. En förutsättning för detta är att du uppnår en mycket god förståelse för hela vår verksamhet och de krav som ställs på medarbetare i olika grenar av vår organisation.

Att tänka nytt och utmana befintliga kanaler blir en naturlig del av din roll för att säkerställa mångfald bland våra kandidater.  I de fall samarbete med externa aktörer är tillämpbart, ansvarar du för val av samarbetspartner, förhandling och upprättande av samarbetsavtal samt att kravställa och hålla i dialogen.

Du kommer att arbeta nära ett tiotal chefer samt våra kollegor på HR men kommer även samverka med övriga medarbetare inom Advisory.

 

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant akademisk examen och med ett genuint intresse för, och några års erfarenhet av, rekrytering. Du har ett proaktivt arbetssätt och letar efter lösningar och vägar att effektivisera och förbättra ditt arbete.  Du har erfarenhet av att självständigt leda rekryteringsprojekt och tycker om att arbeta parallellt med många kontaktytor och uppgifter.

Du känner dig bekväm och trygg med att axla ett stort eget ansvar från första dagen. Du har gott omdöme och kan självständigt avgöra när du behöver stämma av med dina uppdragsgivare och när det är dags att lägga in en extra växel för att komma i mål med uppdraget. Du trivs bäst i företag som präglas av tempo, professionalism och höga krav på kvalitet i leverans. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en professional services organisation är mycket meriterande. Du kommer att arbeta i nära samarbete med chefer och kollegor inom hela verksamhetsområdet. Tjänsten är placerad i våra nya lokaler i Stockholm men det kan förekomma resor till KPMGs kontor runt om i landet.

 

Varför KPMG?
Våra fyra initialer står för ett av världens ledande kunskapsföretag inom revision, skatter och rådgivning. Här ligger möjligheterna öppna för dig som vill utvecklas och göra en karriär utöver det vanliga. Men titta också bakom bokstäverna när du letar framtida arbetsplats. Välj oss inte bara som företag. Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du ska ju vara med och fylla bokstäverna med innehåll. 

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar KPMG med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, via www.wise.se senast 2017-02-05. Varmt välkommen med Din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer