Lönekonsult till Grant Thornton – Branschens bästa arbetsgivare

Tillsatt

Stockholm

Bli lönekonsult hos ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag!

Bli lönekonsult hos ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag!

Till Grant Thornton i Stockholm söker vi nu en lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av augusti 2017 med möjlighet till förlängning alternativt anställning hos kunden.

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är ca 1100 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. På Grant Thornton arbetar vi rådgivande mot våra kunder och värdesätter våra medarbetare och varandras utveckling. Vi är stolta över att återigen vara branschbäst i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”. Grant Thornton klättrar till en andra plats totalt och är därmed högst rankad i branschen för fjärde året i rad. Vill du anta utmaning att frigöra din växtkraft hos oss?

Att arbeta som Lönekonsult på Grant Thornton
Som lönekonsult hjälper du flera kunder parallellt med deras lönearbete. Förutom den löpande lönehanteringen så är ditt fokus att arbeta rådgivande mot kunden. En del uppdrag sköter du från början till slut, medan du i andra uppdrag sköter om delar av processen. Grant Thornton arbetar huvudsakligen mot entreprenörer, vilket gör jobbet många gånger utmanande och utvecklande med många olika typer av kunder.
Vi söker dig som brinner för att ge god service. Som lönekonsult arbetar du konsultativt och vi söker dig som är självgående, social och initiativtagande. Du har ett rådgivande förhållningssätt och är inte rädd för att bygga kundrelationer. Du trivs också med att arbeta i en miljö som präglas av förändring och omväxling.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (070 433 57 35 julia.goossens@wise.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer