Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lönekonsult till Grant Thornton – Branschens bästa arbetsgivare

Bli lönekonsult hos ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag!

Bli lönekonsult hos ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag!

Till Grant Thornton i Stockholm söker vi nu en lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av augusti 2017 med möjlighet till förlängning alternativt anställning hos kunden.

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är ca 1100 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. På Grant Thornton arbetar vi rådgivande mot våra kunder och värdesätter våra medarbetare och varandras utveckling. Vi är stolta över att återigen vara branschbäst i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”. Grant Thornton klättrar till en andra plats totalt och är därmed högst rankad i branschen för fjärde året i rad. Vill du anta utmaning att frigöra din växtkraft hos oss?

Att arbeta som Lönekonsult på Grant Thornton
Som lönekonsult hjälper du flera kunder parallellt med deras lönearbete. Förutom den löpande lönehanteringen så är ditt fokus att arbeta rådgivande mot kunden. En del uppdrag sköter du från början till slut, medan du i andra uppdrag sköter om delar av processen. Grant Thornton arbetar huvudsakligen mot entreprenörer, vilket gör jobbet många gånger utmanande och utvecklande med många olika typer av kunder.
Vi söker dig som brinner för att ge god service. Som lönekonsult arbetar du konsultativt och vi söker dig som är självgående, social och initiativtagande. Du har ett rådgivande förhållningssätt och är inte rädd för att bygga kundrelationer. Du trivs också med att arbeta i en miljö som präglas av förändring och omväxling.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (070 433 57 35 julia.goossens@wise.se) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!