Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Redovisningsassistent till ett spännande IT- och mediabolag

Spännande och fartfyllt bolag med kontor mitt i Stockholms city. Ekonomiassistentroll med fokus på levrantörsreskontra.

Spännande och fartfyllt bolag med kontor mitt i Stockholms city. Ekonomiassistentroll med fokus på levrantörsreskontra.

Till vår kund söker vi nu en Redovisningsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på 6 månader med start omgående med möjlighet till anställning för rätt person. Uppdraget är på heltid.

 

Ditt uppdrag

Vår kund är ett bolag inom IT-branschen som erbjuder spännande it lösningar. Bolaget är internationellt och har sitt huvudkontor i Stockholm. Du kommer att tillhöra en liten ekonomiavdelning med tre andra medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten som redovisningsassistent är:

  • Löpande bokföring
  • Leverantöreskontra
  • Kontrollera stora flöden med lönefiler
  • Hantering av utlägg
  • Avstämningar av bankkonton
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Behjälplig vid hantering av skatter och moms

I rollen som redovisningsassistent kommer du att rapportera till företagets redovisningschef. Företaget sitter i fina lokaler mitt i Stockholms city.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent/redovisningsassistent. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet med fokus på Excel. Du har god förståelse av redovisningsprocessen. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Maconomy. Vi ser också att du har god förståelse för engelska både i tal och i skrift, andra språk är meriterande/önskvärt.

Som person är du glad, driven och positiv. Du är en god kommunikatör med en analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en nyfikenhet och en vilja att hela tiden utvecklas. I rollen som redovisningsassistent är du noggrann och strukturerad samt lösningsorienterad.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Monia Letmark (monia.letmark@wise.se) och konsultchef Maria Hansson maria.hansson@eqonomy.se, 0735-216512.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!