Affärsfokuserad HR-chef till Movestic

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu […]

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu efter en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef.

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu efter en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef. Movestics målsättning är att vara experten som inspirerar till smarta val – vill du följa med på vår resa?

I rollen som HR-chef arbetar du brett med bolagets samtliga HR-processer. Det kan vara alltifrån att stötta våra 25 chefer i deras dagliga arbete, till att driva den årliga lönerevisionen eller att förankra HR-arbetet i vår varumärkes och affärsplan. Du kommer även att ha personalansvar för fyra personer.

Det här är en roll för en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef som ser fördelen och utmaningen i att arbeta med kvalificerade HR-processer men även att ansvara för nästa kick off.

Vi tror att du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av brett affärsnära HR-arbete. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för människor och gillar att växla mellan operativt och strategiskt arbete.

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom HR och är van att ha personalansvar.

Exempel på dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för att utveckla och driva ett affärsnära HR-arbete i bolaget genom att utveckla, implementera och följa upp gemensamma rutiner och processer
  • Driva arbetsmiljöarbetet
  • Ansvara för våra rekryteringsprocesser
  • Ansvara för kontoret
  • Driva och utveckla vårt friskvårdsarbete

Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är en lösningsfokuserad, pålitlig och engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Vidare utrycker du dig mycket bra och flytande både på svenska och engelska.

Vår arbetsplats

Movestic har sedan 2000 varit en utmanare bland svenska livförsäkringsbolag. Våra medarbetare har sedan dess fått se bolaget växa upp, mogna och bli den stabila arbetsgivare vi är idag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare,men ger i gengäld möjlighet att utvecklas och sporras inom bolaget. Vi vill ha kunniga, drivande och tillgängliga kolleger som tycker om att jobba i en miljö som ofta är i förändring.Det är alltid korta beslutsvägar hos oss, vår styrka ligger i att vara på tå och lyssna utåt för att snabbt kunna agera på marknadens svängningar.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på 073-521 6558. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, men senast 26 februari 2017.Intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

MOVESTIC LIV & PENSION

startade år 2000 och erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet.Idag är vi ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sittsparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Vi är övertygade om att professionell rådgivning är nödvändigt för att den enskilda individen ska få ett sparande och ett försäkringsskydd som är anpassat till dennes unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter enbart via registrerade och kvalificerade försäkringsförmedlare.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer