Affärsfokuserad HR-chef till Movestic

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu […]

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu efter en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef.

På Movestic satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en växande och snabbfotad organisation. Vi letar nu efter en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef. Movestics målsättning är att vara experten som inspirerar till smarta val – vill du följa med på vår resa?

I rollen som HR-chef arbetar du brett med bolagets samtliga HR-processer. Det kan vara alltifrån att stötta våra 25 chefer i deras dagliga arbete, till att driva den årliga lönerevisionen eller att förankra HR-arbetet i vår varumärkes och affärsplan. Du kommer även att ha personalansvar för fyra personer.

Det här är en roll för en pragmatisk och mångfacetterad HR-chef som ser fördelen och utmaningen i att arbeta med kvalificerade HR-processer men även att ansvara för nästa kick off.

Vi tror att du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av brett affärsnära HR-arbete. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för människor och gillar att växla mellan operativt och strategiskt arbete.

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom HR och är van att ha personalansvar.

Exempel på dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för att utveckla och driva ett affärsnära HR-arbete i bolaget genom att utveckla, implementera och följa upp gemensamma rutiner och processer
  • Driva arbetsmiljöarbetet
  • Ansvara för våra rekryteringsprocesser
  • Ansvara för kontoret
  • Driva och utveckla vårt friskvårdsarbete

Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är en lösningsfokuserad, pålitlig och engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Vidare utrycker du dig mycket bra och flytande både på svenska och engelska.

Vår arbetsplats

Movestic har sedan 2000 varit en utmanare bland svenska livförsäkringsbolag. Våra medarbetare har sedan dess fått se bolaget växa upp, mogna och bli den stabila arbetsgivare vi är idag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare,men ger i gengäld möjlighet att utvecklas och sporras inom bolaget. Vi vill ha kunniga, drivande och tillgängliga kolleger som tycker om att jobba i en miljö som ofta är i förändring.Det är alltid korta beslutsvägar hos oss, vår styrka ligger i att vara på tå och lyssna utåt för att snabbt kunna agera på marknadens svängningar.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på 073-521 6558. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, men senast 26 februari 2017.Intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

MOVESTIC LIV & PENSION

startade år 2000 och erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet.Idag är vi ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sittsparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Vi är övertygade om att professionell rådgivning är nödvändigt för att den enskilda individen ska få ett sparande och ett försäkringsskydd som är anpassat till dennes unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter enbart via registrerade och kvalificerade försäkringsförmedlare.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer