Lön- och HR-koordinator till Gate Gourmet

Tillsatt

Sigtuna Konsultuppdrag

Gate Gourmet söker nu en Lön- och HR-koordinator för konsultuppdrag via Wise Professionals under 1 år med start omgående!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Gate Gourmet söker vi en Lön- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under 1 år med start omgående.

Företaget är placerat vid Arlanda i nära anslutning till både kommunal kommunikation och Arlanda Express. Från Uppsala tar du dig dit på en dryg kvart med pendeltåget och Arlanda Express tar dig från Stockholm till Arlanda på 20 minuter – med möjlighet till rabatterat pris.

Ditt uppdrag

Gate Gourmet är en ledande global leverantör av flygcatering som består av ca 450 anställda. Du kommer att tillhöra HR-teamet på två personer där din roll som Lön- och HR-koordinator kommer att vara bred och omfattas av både löne- och HR-arbete. Då företaget har outsourcat sina löner kommer du att agera kravställare mot såväl leverantör som internt där du stöttar cheferna i dagliga frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera kontaktperson och kontrollfunktion gentemot bolagets externa löneleverantör
  • Support till bolagets chefer
  • Hantera anställningsavtal och arbetsgivarintyg
  • Övrig administration inom HR såsom uppdatering av avtal, mallar, policies och medarbetarundersökningar

Din bakgrund

Du har minst två års erfarenhet av kvalificerat lönearbete med en god förståelse för hela lönekedjan. Du har även erfarenhet av HR-administration och ett intresse för dessa frågor. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och trivs i en administrativ roll där du arbetar både högt och lågt. Vi ser därför att du är flexibel och prestigelös i ditt sätt med en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Gate Gourmet Sweden AB

Sveavägen 13, 1 tr, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer