Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lön- och HR-koordinator till Gate Gourmet

Gate Gourmet söker nu en Lön- och HR-koordinator för konsultuppdrag via Wise Professionals under 1 år med start omgående!

Till Gate Gourmet söker vi en Lön- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under 1 år med start omgående.

Företaget är placerat vid Arlanda i nära anslutning till både kommunal kommunikation och Arlanda Express. Från Uppsala tar du dig dit på en dryg kvart med pendeltåget och Arlanda Express tar dig från Stockholm till Arlanda på 20 minuter – med möjlighet till rabatterat pris.

Ditt uppdrag

Gate Gourmet är en ledande global leverantör av flygcatering som består av ca 450 anställda. Du kommer att tillhöra HR-teamet på två personer där din roll som Lön- och HR-koordinator kommer att vara bred och omfattas av både löne- och HR-arbete. Då företaget har outsourcat sina löner kommer du att agera kravställare mot såväl leverantör som internt där du stöttar cheferna i dagliga frågor.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera kontaktperson och kontrollfunktion gentemot bolagets externa löneleverantör
  • Support till bolagets chefer
  • Hantera anställningsavtal och arbetsgivarintyg
  • Övrig administration inom HR såsom uppdatering av avtal, mallar, policies och medarbetarundersökningar

Din bakgrund

Du har minst två års erfarenhet av kvalificerat lönearbete med en god förståelse för hela lönekedjan. Du har även erfarenhet av HR-administration och ett intresse för dessa frågor. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och trivs i en administrativ roll där du arbetar både högt och lågt. Vi ser därför att du är flexibel och prestigelös i ditt sätt med en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal