Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Training Manager till O’Learys Trademark

Vi söker dig med erfarenhet från hotell/restaurang- eller servicebranschen och som har haft en ledande position och arbetat med att leda och utbilda människor.

Vi söker dig med erfarenhet från hotell/restaurang- eller servicebranschen och som har haft en ledande position och arbetat med att leda och utbilda människor.

O’Learys – Where Fans meet, är den självklara mötesplatsen och erbjuder en unik kombination av känsla, smaker och upplevelser med inspiration från Boston. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, dryck, musik och spännande TV-underhållning. Företaget och kedjan är i stark tillväxt och våra varumärken O´Learys och Boston Grill ligger nu för utveckling i norden såväl som internationell export med en ambition att dubbla omsättningen till 2018, därför söker vi nu en Training Manager med ”Passion for Eatertainment”.

Din roll
Som Training Manager äger driver och genomför du O ‘Learys Academy och skapar olika skolor för sälj, ledarskap och service.  Rollen innebär att sätta riktlinjer för kompetensutveckling – hur vi ska driva utbildning för kedjan, samt genomföra dessa själv eller via externa partners. Ditt arbete utgår från huvudkontoret i Stockholm, men resor i tjänsten förekommer frekvent. Tjänsten rapporterar till COO.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sätta en global utbildningspolicy för kedjan.
  • Utifrån policyn ta fram utbildningsverktyg samt utbilda i allt från ledarskap till försäljning och service.
  • Ansvara för och aktivt utveckla vår webbskola.
  • Äga, driva och genomföra våra introduktionsutbildningar för nya franchisetagare och nyckelpersoner inom kedjan.
  • Genomföra utbildning vid regionskonferenser.
  • Coacha chefer och medarbetare i kedjan.
  • Samarbeta med våra praktikenheter ute i landet där ny restaurangpersonal får lära sig att laga mat och servera, samt hur man driver en O’ Learys restaurang.
  • Sätta ihop ett Trainer team, dvs personal som idag arbetar ute i kedjan som ska hjälpa till vid t ex nyöppningar. Det kan även bli aktuellt med egenanställda medarbetare i Trainer teamet.
     

Om dig
Vi söker dig med en pedagogisk ådra som brinner för att utveckla människor samt har en passion för mat och dryck. Vi ser gärna att du har utbildning i försäljning och/eller ledarskap på t ex IHM eller liknande skolor. Vi värdesätter stort att du har erfarenhet från hotell/restaurang eller servicebranschen, gärna från en stor internationell F&B/retailkedja. Att få en kund nöjd ligger i ditt DNA för du vet att i slutändan handlar allt om försäljning och att skapa goda resultat är något du motiveras av. Vi ser gärna att du har haft liknande tjänst tidigare eller haft en ledande position och/eller arbetat med att leda och utbilda människor. 

Du är nyfiken på människor och är den där personen som smälter in i alla möjliga sammanhang. Det är viktigt för dig att först lyssna in för att sedan på ett pedagogiskt sätt få fram ditt budskap. Du har en naturlig pondus och man får förtroende för dig. Du kommer att lyckas i rollen om du dessutom är proaktiv samt har drivet att få saker gjorda.

För att du ska trivas hos oss och för att vi ska trivas med dig tror vi att du lever efter vår devis; Be you – du är kreativ, har mod, är trygg och vågar bjuda på dig själv. Du är en Teamplayer som bidrar och samarbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål samt göra gästens möte minnesvärt. Och sist men inte minst så har du Öga för detaljer- att vara noggrann visar din passion för utveckling.

 

Vi erbjuder
O’Learyskedjan är en Europas 10  största och 7:e snabbast växande restaurangkedjor med 125 franchisebaserade barer och restauranger i Norden, Spanien, Kina, Vietnam, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Ungern och Singapore.  O’Learys Trademark är franchisegivare och varumärkesägare med 50 anställda och huvudkontor ligger i vid vackra Hagaparken i Stockholm. Du kommer till en bred och spännande tjänst för ett starkt varumärke i ett kul och engagerat team och kommer att få vara med och bidra till O’Learys fortsatta utveckling och framgång.

Intresserad?
Vi samarbetar med Wise Professionals i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller anna.bjerkelius@wise.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är den 9 mars. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.