Fastighetscontroller till Bilia AB

Tillsatt

Solna Rekrytering

Är du redovisningsekonom och har erfarenhet av fastighetsbranschen? Är du eller vill du bli controller?

Är du redovisningsekonom och har erfarenhet av fastighetsbranschen? Är du eller vill du bli controller?

Är du redovisningsekonom och har erfarenhet av fastighetsbranschen? Är du eller vill du bli controller? Vill du bidra till att bli branschens bästa servicebolag? Då har vi jobbet för dig!

Bilia söker fler engagerade medarbetare. Bilias ekonomifunktion består idag av 60 personer och finns representerad i Stockholm, Göteborg, Västerås, Skövde och Malmö. Ekonomifunktionens ambition är att erbjuda hela Bilia det bästa möjliga stödet vad avser ekonomi.

Om rollen

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

– Uppföljning & analys av fastighetsresultat vid månadsbokslut.

– Utföra skatteberäkningar och årsredovisningar i fastighetsbolagen. 

– Investeringsuppföljningar på fastighetsinvesteringar.

– Redovisningsansvarig för de fastighetsbolag Bilia har i koncernen, bokföring  samt rapportering.

– Redovisningsansvar för hyrda fastigheter i Sverige, beräkning av internhyra,  budgetering och debitering.

– Administration och analyser kring investeringar, hyresavtal m.m.

 

Nu söker vi en analytisk och serviceinriktad Fastighetscontroller till Bilia AB. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan!

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i Solna. Tjänsten tillhör ekonomifunktionen men till vardags jobbar man tätt med Bilias fastighetschef och administrativa förvaltare utöver redovisningskollegorna. Bil ingår i tjänsten.

 

Vem är du?

Du är civilekonom eller har liknande utbildning med flera års erfarenhet från arbete med redovisning inom fastighetssektorn. Du har ambitionen att nu ta klivet till controller eller har redan jobbat med det ett tag.

För att bli framgångsrik i rollen så krävs det att du har goda kunskaper kring komponentavskrivning (K3), fastighetsrelaterad moms och skattemässig hantering av investeringar. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetssystemet Pondus och affärssystemet IFS. Arbetet kräver att du har mycket goda IT-kunskaper och är van att hantera stora datamängder, framförallt i Excel och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du innovativ, förändringsbenägen och serviceminded. I ditt arbete är du analytisk och kan jobba under tidspress. Du värdesätter samarbete och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen.

 

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. Här jobbar cirka 4 400 medarbetare som tillsammans dagligen strävar efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige har vi sammanlagt 86 anläggningar och finns i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Lexus, Ford, Renault, Hyundai, Mini, Dacia och Toyota. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. 2016 omsatte Biliakoncernen 23.9 miljarder. För mer information gå in på www.bilia.se

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Bilia AB med Wise Professionals/EQonomy. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på erika.lantz.paulsen@eqonomy.se eller 076-000 18 62. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 19:e Mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer