Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneansvarig till Umoe Restaurants AB

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren och serviceinriktad löneadministratör som vill arbeta i en dynamisk miljö där du kan vara med att påverka Umoes tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

 

Nu söker vi en noggrann, serviceminded och ansvarstagande Löneansvarig till Umoe Restaurants AB. Du erbjuds att vara en del av ett företag med roliga och spännande varumärken, såsom TGI Fridays, Burger King och Starbucks, där du får möjlighet till att vara med och bidra till företagets tillväxtresa.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i centrala Stockholm. Bolaget sitter i fina, ljusa lokaler där kedjeledningarna sitter tillsammans med ekonomi och löneavdelningen som består av 6-7 personer och arbetar gentemot restaurangerna. Du rapporterar direkt till Administrativa chefen.

Om rollen

Umoe Restaurants AB söker nu fler engagerade medarbetare. Denna roll kommer innebära att du har helhetsansvar för alla lönerna med hjälp av en löneassistent/ekonomiassistent. Du har inte personalansvar, men väl en arbetsledande roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Hantering av hela löneflödet för ca 850 löner, såsom registrering, kontroller och löneberäkning/-körning, avstämningar, löneartsuppdateringar, deklarationer samt semesterskuld- och årsskifteshantering.
  • Rapportering till Försäkringskassan, Kronofogden, SCB, Skatteverket, Collectum mfl.
  • Ansvara för anställningsbevis med upplägg och uppdateringar.
  • Administration och rapportering av pensioner och försäkringar samt kollektivavtalstolkningar.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat självständigt som löneadministratör i flera år med ett helhetsansvar. Vi ser det som meriterande med en KY-utbildning inom lön. Det är en stor fördel om du har arbetat i Hogia. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du även har en god förståelse för löneekonomi. Goda kunskaper i Excel underlättar därmed arbetet och ökar möjligheterna för ett lyckat resultat.

Du trivs och är bekväm med att supportera chefer och medarbetare i frågeställningar gällande lön, avtal och förmåner.

Som person är du strukturerad, förändringsbenägen och noggrann. Du värdesätter samarbete och är en serviceinriktad och proaktiv person som med din kunskap och positiva inställning bidrar till att vidareutveckla lönefunktionen.

Om koncernen

Umoe Restaurangs AS är Skandinaviens ledande kedja med nästan 400 restauranger och caféer och har en förväntad årlig omsättning på över 4 miljarder kronor. Bolaget har nära 9000 anställda (inkl. Franchise och provision) fördelat bland välkända varumärken och koncept som bl a Peppes Pizza, TGI Fridays, Burger King och Starbucks . För mer information gå in på www.umoerestaurants.com

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på erika.lantz.paulsen@wise.se eller 076-000 18 62. Annonsen kommer att vara publicerad till och med den 22:a mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!