Löneansvarig till Umoe Restaurants AB

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren och serviceinriktad löneadministratör som vill arbeta i en dynamisk miljö där du kan vara med att påverka Umoes tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

 

Nu söker vi en noggrann, serviceminded och ansvarstagande Löneansvarig till Umoe Restaurants AB. Du erbjuds att vara en del av ett företag med roliga och spännande varumärken, såsom TGI Fridays, Burger King och Starbucks, där du får möjlighet till att vara med och bidra till företagets tillväxtresa.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i centrala Stockholm. Bolaget sitter i fina, ljusa lokaler där kedjeledningarna sitter tillsammans med ekonomi och löneavdelningen som består av 6-7 personer och arbetar gentemot restaurangerna. Du rapporterar direkt till Administrativa chefen.

Om rollen

Umoe Restaurants AB söker nu fler engagerade medarbetare. Denna roll kommer innebära att du har helhetsansvar för alla lönerna med hjälp av en löneassistent/ekonomiassistent. Du har inte personalansvar, men väl en arbetsledande roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Hantering av hela löneflödet för ca 850 löner, såsom registrering, kontroller och löneberäkning/-körning, avstämningar, löneartsuppdateringar, deklarationer samt semesterskuld- och årsskifteshantering.
  • Rapportering till Försäkringskassan, Kronofogden, SCB, Skatteverket, Collectum mfl.
  • Ansvara för anställningsbevis med upplägg och uppdateringar.
  • Administration och rapportering av pensioner och försäkringar samt kollektivavtalstolkningar.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat självständigt som löneadministratör i flera år med ett helhetsansvar. Vi ser det som meriterande med en KY-utbildning inom lön. Det är en stor fördel om du har arbetat i Hogia. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du även har en god förståelse för löneekonomi. Goda kunskaper i Excel underlättar därmed arbetet och ökar möjligheterna för ett lyckat resultat.

Du trivs och är bekväm med att supportera chefer och medarbetare i frågeställningar gällande lön, avtal och förmåner.

Som person är du strukturerad, förändringsbenägen och noggrann. Du värdesätter samarbete och är en serviceinriktad och proaktiv person som med din kunskap och positiva inställning bidrar till att vidareutveckla lönefunktionen.

Om koncernen

Umoe Restaurangs AS är Skandinaviens ledande kedja med nästan 400 restauranger och caféer och har en förväntad årlig omsättning på över 4 miljarder kronor. Bolaget har nära 9000 anställda (inkl. Franchise och provision) fördelat bland välkända varumärken och koncept som bl a Peppes Pizza, TGI Fridays, Burger King och Starbucks . För mer information gå in på www.umoerestaurants.com

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på erika.lantz.paulsen@wise.se eller 076-000 18 62. Annonsen kommer att vara publicerad till och med den 22:a mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer