Löneansvarig till Umoe Restaurants AB

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren löneadministratör som vill vara med på Umoes Restaurants tillväxtresa?

Är du en erfaren och serviceinriktad löneadministratör som vill arbeta i en dynamisk miljö där du kan vara med att påverka Umoes tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

 

Nu söker vi en noggrann, serviceminded och ansvarstagande Löneansvarig till Umoe Restaurants AB. Du erbjuds att vara en del av ett företag med roliga och spännande varumärken, såsom TGI Fridays, Burger King och Starbucks, där du får möjlighet till att vara med och bidra till företagets tillväxtresa.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i centrala Stockholm. Bolaget sitter i fina, ljusa lokaler där kedjeledningarna sitter tillsammans med ekonomi och löneavdelningen som består av 6-7 personer och arbetar gentemot restaurangerna. Du rapporterar direkt till Administrativa chefen.

Om rollen

Umoe Restaurants AB söker nu fler engagerade medarbetare. Denna roll kommer innebära att du har helhetsansvar för alla lönerna med hjälp av en löneassistent/ekonomiassistent. Du har inte personalansvar, men väl en arbetsledande roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Hantering av hela löneflödet för ca 850 löner, såsom registrering, kontroller och löneberäkning/-körning, avstämningar, löneartsuppdateringar, deklarationer samt semesterskuld- och årsskifteshantering.
  • Rapportering till Försäkringskassan, Kronofogden, SCB, Skatteverket, Collectum mfl.
  • Ansvara för anställningsbevis med upplägg och uppdateringar.
  • Administration och rapportering av pensioner och försäkringar samt kollektivavtalstolkningar.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat självständigt som löneadministratör i flera år med ett helhetsansvar. Vi ser det som meriterande med en KY-utbildning inom lön. Det är en stor fördel om du har arbetat i Hogia. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du även har en god förståelse för löneekonomi. Goda kunskaper i Excel underlättar därmed arbetet och ökar möjligheterna för ett lyckat resultat.

Du trivs och är bekväm med att supportera chefer och medarbetare i frågeställningar gällande lön, avtal och förmåner.

Som person är du strukturerad, förändringsbenägen och noggrann. Du värdesätter samarbete och är en serviceinriktad och proaktiv person som med din kunskap och positiva inställning bidrar till att vidareutveckla lönefunktionen.

Om koncernen

Umoe Restaurangs AS är Skandinaviens ledande kedja med nästan 400 restauranger och caféer och har en förväntad årlig omsättning på över 4 miljarder kronor. Bolaget har nära 9000 anställda (inkl. Franchise och provision) fördelat bland välkända varumärken och koncept som bl a Peppes Pizza, TGI Fridays, Burger King och Starbucks . För mer information gå in på www.umoerestaurants.com

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på erika.lantz.paulsen@wise.se eller 076-000 18 62. Annonsen kommer att vara publicerad till och med den 22:a mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer