Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lönechef till Strängbetong

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad Lönechef

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad Lönechef

Till Strängbetong söker vi en Lönechef. Detta är en direktrekrytering där processen hanteras av Wise Professionals.

 

Ditt uppdrag

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och erbjuder byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader. Strängbetong har kapacitet, kompetens och erfarenhet – från idé till färdig stomme. Visionen är att Strängbetong ska skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Strängbetong har cirka 1200 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Företaget har sju produktionsanläggningar och kontor på ytterligare fem platser i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis.

Att jobba hos Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Strängbetong är ett företag där medarbetarna är måna om varandra. De är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

 

Som Lönechef på Strängbetong blir en del av ett kompetent och tryggt team där du kommer coacha och leda gruppen såväl som att säkerställa att lönearbetet sker korrekt och enligt tidsplan.

Det nuvarande löneteamet består av 3 personer och du kommer att rapportera till HR-chefen. Teamet hanterar tillsammans cirka 1200 löner i Agda och man arbetar med hela löneprocessen. Teamet kommer att vara placerat på två orter. Hälften av teamet kommer att vara placerade i Herrljunga och du, tillsammans med en annan löneadministratör kommer att vara placerade i Kungsör. Då företagets huvudkontor är placerat i Stockholm kommer det att förekomma en del resor dit.

I din roll kommer det även att ingå en mindre del operativt arbete med lön och det är ditt ansvar att på ett kvalitativt sätt hantera löpande löneadministrativa uppgifter.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är samarbetsorienterad och vill arbeta för att skapa synergier mellan löneavdelningen och övriga organisationen. Du är initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom lön och vi ser det som meriterande om du tidigare haft en ledande roll och vana att inneha personalansvar.

Då en del av koncernens chefer sitter utanför Sverige kan det förekomma kontakt på engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga med tydliga ledaregenskaper samt trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt.

Vidare ser vi att du vill bidra till en bra arbetsplats och en god stämning. Du är trygg i dig själv och din kompetens.

 

Om Wise Professionals

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och Julia Goossens (julia.goossens@wise.se, 070-433 57 35 ) samt konsultchef Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se, 076-525 90 47).

Vi går igenom ansökningarna löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!