Lönechef till Strängbetong

Tillsatt

Eskilstuna

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad Lönechef

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad Lönechef

Till Strängbetong söker vi en Lönechef. Detta är en direktrekrytering där processen hanteras av Wise Professionals.

 

Ditt uppdrag

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och erbjuder byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader. Strängbetong har kapacitet, kompetens och erfarenhet – från idé till färdig stomme. Visionen är att Strängbetong ska skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Strängbetong har cirka 1200 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Företaget har sju produktionsanläggningar och kontor på ytterligare fem platser i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis.

Att jobba hos Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Strängbetong är ett företag där medarbetarna är måna om varandra. De är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

 

Som Lönechef på Strängbetong blir en del av ett kompetent och tryggt team där du kommer coacha och leda gruppen såväl som att säkerställa att lönearbetet sker korrekt och enligt tidsplan.

Det nuvarande löneteamet består av 3 personer och du kommer att rapportera till HR-chefen. Teamet hanterar tillsammans cirka 1200 löner i Agda och man arbetar med hela löneprocessen. Teamet kommer att vara placerat på två orter. Hälften av teamet kommer att vara placerade i Herrljunga och du, tillsammans med en annan löneadministratör kommer att vara placerade i Kungsör. Då företagets huvudkontor är placerat i Stockholm kommer det att förekomma en del resor dit.

I din roll kommer det även att ingå en mindre del operativt arbete med lön och det är ditt ansvar att på ett kvalitativt sätt hantera löpande löneadministrativa uppgifter.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är samarbetsorienterad och vill arbeta för att skapa synergier mellan löneavdelningen och övriga organisationen. Du är initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom lön och vi ser det som meriterande om du tidigare haft en ledande roll och vana att inneha personalansvar.

Då en del av koncernens chefer sitter utanför Sverige kan det förekomma kontakt på engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga med tydliga ledaregenskaper samt trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt.

Vidare ser vi att du vill bidra till en bra arbetsplats och en god stämning. Du är trygg i dig själv och din kompetens.

 

Om Wise Professionals

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och Julia Goossens (julia.goossens@wise.se, 070-433 57 35 ) samt konsultchef Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se, 076-525 90 47).

Vi går igenom ansökningarna löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer