Administrativ Koordinator

Tillsatt

Stockholm

Har du erfarenhet från administration och är intresserad av IT-branschen? Då kan detta vara en tjänst för dig.  Till ICA […]

Har du erfarenhet från administration och är intresserad av IT-branschen? Då kan detta vara en tjänst för dig. 

Till ICA söker vi nu en Administrativ koordinator. Detta är ett vikariat via The Pace/Wise Professionals på heltid. Start för uppdraget är omgående och beräknas pågå fram till årsskiftet 2017/2018. Placering för uppdraget är i ICAs trevliga lokaler i Solna Businesspark.

 

Ditt uppdrag

Vi söker nu en Administrativ koordinator till ICA Gruppens IT Services där det arbetar ca 100 personer på Stockholmskontoret. På denna avdelning arbetar man med IT-infrastruktur och koncerngemensamma IT-tjänster för ICA Sverige. Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad och administrativ roll där du stöttar flertalet personer i organisationen. Du kommer stötta chef för avdelningen med uppgifter som rese- och mötesbokningar och även ledningsgruppen som består av 11 personer vid behov. Utöver detta agerar du stöd åt övriga kollegor med ett brett spann av arbetsuppgifter, högt som lågt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Stötta ledningsgrupp och kollegor med ad hoc-uppgifter
  • Paketera och skapa presentationer i PowerPoint
  • Administration av exempelvis reseräkningar, utlägg och fakturor
  • Behjälplig i frågor kring IT-system och övriga affärssystem
  • Planera agenda och förbereda inför möten samt organisera och arrangera olika konferenser och events
  • Arbeta med att uppdatera och kommunicera intern information inom avdelningen

I denna koordinerande roll har du en central position i organisationen och du hanterar dagligen frågor och ärenden kopplat till verksamheten.

 

Din bakgrund

För rollen som Administrativ koordinator söker vi dig med ett par års erfarenhet från en liknande roll. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du har lätt för att arbeta proaktivt i högt tempo med olika arbetsuppgifter parallellt. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst i PowerPoint och Excel, dessutom är du en van systemanvändare och känner dig bekväm med att arbeta och supporta i olika IT-system. Du är en god kommunikatör och kan kommunicera på både svenska och engelska. Vi anser det meriterande om du arbetat med enklare ekonomiuppgifter och fakturering tidigare.

Som person är du prestigelös, noggrann och du håller alltid hög kvalitet i arbetet. Du levererar inom uppsatta deadlines och har god förmåga att prioritera även när det är mycket på ditt bord. Vidare är du en lättsam person som trivs i sociala sammanhang och bemöter alltid din omgivning med ett leende.

Om ICA IT-services

IT Services, som är en del inom ICA Gruppen, levererar IT-infrastruktur och koncerngemensamma IT-tjänster till ICA-bolagen. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Vi intervjuar löpande så tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. För denna rekrytering har vi valt media och undanbeder oss därför säljare.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer