Administrativ Koordinator

Tillsatt

Stockholm

Har du erfarenhet från administration och är intresserad av IT-branschen? Då kan detta vara en tjänst för dig.  Till ICA […]

Har du erfarenhet från administration och är intresserad av IT-branschen? Då kan detta vara en tjänst för dig. 

Till ICA söker vi nu en Administrativ koordinator. Detta är ett vikariat via The Pace/Wise Professionals på heltid. Start för uppdraget är omgående och beräknas pågå fram till årsskiftet 2017/2018. Placering för uppdraget är i ICAs trevliga lokaler i Solna Businesspark.

 

Ditt uppdrag

Vi söker nu en Administrativ koordinator till ICA Gruppens IT Services där det arbetar ca 100 personer på Stockholmskontoret. På denna avdelning arbetar man med IT-infrastruktur och koncerngemensamma IT-tjänster för ICA Sverige. Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad och administrativ roll där du stöttar flertalet personer i organisationen. Du kommer stötta chef för avdelningen med uppgifter som rese- och mötesbokningar och även ledningsgruppen som består av 11 personer vid behov. Utöver detta agerar du stöd åt övriga kollegor med ett brett spann av arbetsuppgifter, högt som lågt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Stötta ledningsgrupp och kollegor med ad hoc-uppgifter
  • Paketera och skapa presentationer i PowerPoint
  • Administration av exempelvis reseräkningar, utlägg och fakturor
  • Behjälplig i frågor kring IT-system och övriga affärssystem
  • Planera agenda och förbereda inför möten samt organisera och arrangera olika konferenser och events
  • Arbeta med att uppdatera och kommunicera intern information inom avdelningen

I denna koordinerande roll har du en central position i organisationen och du hanterar dagligen frågor och ärenden kopplat till verksamheten.

 

Din bakgrund

För rollen som Administrativ koordinator söker vi dig med ett par års erfarenhet från en liknande roll. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du har lätt för att arbeta proaktivt i högt tempo med olika arbetsuppgifter parallellt. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst i PowerPoint och Excel, dessutom är du en van systemanvändare och känner dig bekväm med att arbeta och supporta i olika IT-system. Du är en god kommunikatör och kan kommunicera på både svenska och engelska. Vi anser det meriterande om du arbetat med enklare ekonomiuppgifter och fakturering tidigare.

Som person är du prestigelös, noggrann och du håller alltid hög kvalitet i arbetet. Du levererar inom uppsatta deadlines och har god förmåga att prioritera även när det är mycket på ditt bord. Vidare är du en lättsam person som trivs i sociala sammanhang och bemöter alltid din omgivning med ett leende.

Om ICA IT-services

IT Services, som är en del inom ICA Gruppen, levererar IT-infrastruktur och koncerngemensamma IT-tjänster till ICA-bolagen. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Vi intervjuar löpande så tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. För denna rekrytering har vi valt media och undanbeder oss därför säljare.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer