Teamchef kundservice till TSL Trygghetsfonden

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en person med gedigen kompetens inom kundservicearbete? Är du van att leda arbetsgrupper och utveckla och bygga upp nya rutiner och processer, då kan du vara den nya kollega vi söker!

Trygghetsfonden TSL kommer från och med 1 november 2017 att arbeta efter en ny verksamhetsmodell och till följd av detta byggs nu en ny organisation upp. I den nya organisationen och verksamhetsinriktningen kommer kundservice att utgöra en central funktion i verksamheten för att möta de nya behoven i omställningsprocessen. Vi söker därför en Teamchef till vår kundservice som vill driva arbetet framåt efter de nya verksamhetsmålen.

Är du en person med gedigen kompetens inom kundservicearbete? Är du van att leda arbetsgrupper och utveckla och bygga upp nya rutiner och processer? Har du dessutom god kunskap och kännedom om den svenska arbetsmarknaden och dess regelverk, då kan du vara passande för rollen och den nya kollega vi söker!

Din roll

I rollen som Teamchef kundservice har du ett övergripande ansvar för utveckling och förvaltning av Trygghetsfonden TSLs kundservicefunktion. Rollen är delat operativ, vilket betyder att du hälften av din tid själv tar emot och hanterar anmälningar tillsammans med gruppen. Initialt har du personalansvar för 4-5 medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Ansvara för löpande arbete inom kundservice ansvarsområde. T.ex. anmälan av omställningsprojekt och ta emot frågor från företag, fack, deltagare och andra intressenter.
 • Ansvara för bemanning av nationell växel.
 • Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för kundservicegruppen.
 • Du arbetar också aktivt med att säkerställa hög servicegrad, effektivisera arbetsflöden och arbeta mot uppsatta mål tillsammans med gruppen.
 • Operativt arbeta med att hantera anmälningar tillsammans med gruppen

Din bakgrund

 • Gedigen erfarenhet av att utveckla och leda kundservicearbete
 • Vana från att arbetsleda grupper i en ledande befattning
 • Erfarenhet av att sköta och utveckla en växelfunktion
 • Kunskap om svenska arbetsmarknaden och dess regelverk
 • Erfarenhet av partsverksamhet är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Om dig
Vi tror att du är en person med starkt kundfokus och passion för att ge kunder den bästa service. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och har stort intresse för att se de digitala möjligheterna i verksamheten. Du har förmågan att växla från strategi till operativt genomförande och trivs med att leda och utveckla dina medarbetare.

Mer om Trygghetsfonden TSL

Trygghetsfonden TSL (TSL) är omställningsorganisationen för kollektivanställda arbetare inom företag i det privata näringslivet byggt på Trygghetsavtalet tecknat mellan Svenskt Näringsliv och LO. TSLs trygghetsavtal omfattar 100 000 företag med 900 000 anställda. De branscher som omfattas av TSLs omställningsstöd är huvudsakligen inom bygg, fastighet, skog, trä, grafiska, hotell och restaurang, industri, delar av kommunal verksamhet, livsmedel, papper, service och kommunikation, transport och även specifika yrkesförbund som elektriker och målare. TSL är Sveriges största nätverksorganisation för omställning. Läs gärna mer på www.tsl.se

Vi erbjuder

En möjlighet till ett samhällsviktigt uppdrag i en liten, snabbfotad och obyråkratisk organisation där professionalitet och trovärdighet är viktiga ledord. I din roll får du en spännande utmaning i att bygga upp och utveckla kundservicearbetet och bidra till de nya verksamhetsmålen.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsfonden TSL med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog, ls@kimm.se eller 08-555 29 000. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt men senast den 9 april. Varmt välkommen att ansöka tjänsten via www.thepace.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser framemot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger TSL (Trygghetsfonden)

KUNGSBROPLAN 2, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer