Teamchef kundservice till TSL Trygghetsfonden

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en person med gedigen kompetens inom kundservicearbete? Är du van att leda arbetsgrupper och utveckla och bygga upp nya rutiner och processer, då kan du vara den nya kollega vi söker!

Trygghetsfonden TSL kommer från och med 1 november 2017 att arbeta efter en ny verksamhetsmodell och till följd av detta byggs nu en ny organisation upp. I den nya organisationen och verksamhetsinriktningen kommer kundservice att utgöra en central funktion i verksamheten för att möta de nya behoven i omställningsprocessen. Vi söker därför en Teamchef till vår kundservice som vill driva arbetet framåt efter de nya verksamhetsmålen.

Är du en person med gedigen kompetens inom kundservicearbete? Är du van att leda arbetsgrupper och utveckla och bygga upp nya rutiner och processer? Har du dessutom god kunskap och kännedom om den svenska arbetsmarknaden och dess regelverk, då kan du vara passande för rollen och den nya kollega vi söker!

Din roll

I rollen som Teamchef kundservice har du ett övergripande ansvar för utveckling och förvaltning av Trygghetsfonden TSLs kundservicefunktion. Rollen är delat operativ, vilket betyder att du hälften av din tid själv tar emot och hanterar anmälningar tillsammans med gruppen. Initialt har du personalansvar för 4-5 medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Ansvara för löpande arbete inom kundservice ansvarsområde. T.ex. anmälan av omställningsprojekt och ta emot frågor från företag, fack, deltagare och andra intressenter.
 • Ansvara för bemanning av nationell växel.
 • Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för kundservicegruppen.
 • Du arbetar också aktivt med att säkerställa hög servicegrad, effektivisera arbetsflöden och arbeta mot uppsatta mål tillsammans med gruppen.
 • Operativt arbeta med att hantera anmälningar tillsammans med gruppen

Din bakgrund

 • Gedigen erfarenhet av att utveckla och leda kundservicearbete
 • Vana från att arbetsleda grupper i en ledande befattning
 • Erfarenhet av att sköta och utveckla en växelfunktion
 • Kunskap om svenska arbetsmarknaden och dess regelverk
 • Erfarenhet av partsverksamhet är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Om dig
Vi tror att du är en person med starkt kundfokus och passion för att ge kunder den bästa service. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och har stort intresse för att se de digitala möjligheterna i verksamheten. Du har förmågan att växla från strategi till operativt genomförande och trivs med att leda och utveckla dina medarbetare.

Mer om Trygghetsfonden TSL

Trygghetsfonden TSL (TSL) är omställningsorganisationen för kollektivanställda arbetare inom företag i det privata näringslivet byggt på Trygghetsavtalet tecknat mellan Svenskt Näringsliv och LO. TSLs trygghetsavtal omfattar 100 000 företag med 900 000 anställda. De branscher som omfattas av TSLs omställningsstöd är huvudsakligen inom bygg, fastighet, skog, trä, grafiska, hotell och restaurang, industri, delar av kommunal verksamhet, livsmedel, papper, service och kommunikation, transport och även specifika yrkesförbund som elektriker och målare. TSL är Sveriges största nätverksorganisation för omställning. Läs gärna mer på www.tsl.se

Vi erbjuder

En möjlighet till ett samhällsviktigt uppdrag i en liten, snabbfotad och obyråkratisk organisation där professionalitet och trovärdighet är viktiga ledord. I din roll får du en spännande utmaning i att bygga upp och utveckla kundservicearbetet och bidra till de nya verksamhetsmålen.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsfonden TSL med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog, ls@kimm.se eller 08-555 29 000. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt men senast den 9 april. Varmt välkommen att ansöka tjänsten via www.thepace.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser framemot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger TSL (Trygghetsfonden)

KUNGSBROPLAN 2, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer