Kontorsansvarig till Elmzell Advokatbyrå

Tillsatt

Stockholm

Vi söker nu en erfaren Kontorsansvarig till Elmzells Advokatbyrå med start relativt omgående.

Till Elmzell Advokatbyrå söker vi en erfaren och serviceinriktad kontorsansvarig med omgående tillträde på heltid till deras trevliga kontor i centrala Stockholm. Detta är en rekrytering via The Pace/Wise Professionals.

Elmzell är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom HR-juridik. Med ett professionellt och personligt engagemang bistår de sina svenska och internationella klienter i arbets- och arbetsmiljörätt samt allmän affärsjuridik. Läs mer på hemsidan www.elmzell.se

Tjänsten

I rollen som kontorsansvarig på Elmzell är du såväl ansiktet utåt som ansvarig för varierande administrativa arbetsuppgifter. Du har hand om ekonomi, administration och bistår juristerna med allehanda göromål. Några exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Vara advokatbyråns ansikte utåt; ta emot besökare, svara i telefon och se till att kontoret är representativt.
  • Ansvara för administration av ärenden; konfliktkontroll, uppläggning, arkivering m.m.
  • Ansvara för advokatbyråns fakturering; förbereda fakturering i samråd med juristerna, skicka fakturor, följa upp, påminna.
  • Ansvara för advokatbyråns ekonomiadministration; betalning av löner, skatteinbetalningar, kontakt med redovisningsbyrå m.m.
  • Ansvara för inköp och vara kontaktperson gentemot hyresvärd, IT och andra leverantörer.
  • Ansvara för hantering av inkommande fakturor; kontering, betalning. 
  • Bistå juristerna med dokumentation, PowerPoint-presentationer och kontakt med klienter samt administration kring kurser som juristerna håller, bokning av resor. 

Din bakgrund

För rollen som kontorsansvarig söker vi dig med erfarenhet från en liknande roll på t.ex. en advokatbyrå. På en advokatbyrå är klienterna i främsta rummet. För att hjälpa dem och byråns jurister på bästa sätt är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Du är också noggrann, arbetar självständigt och har social kompetens. Förutom erfarenhet av arbete med enklare ekonomi är du en van användare av Officepaketet, Excel och PowerPoint. Då Elmzell arbetar mycket internationellt ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska och din förmåga att formulera dig väl i skrift såväl på svenska som engelska måste vara mycket god.

På Elmzell kommer du vara en del av en grupp med god sammanhållning även om du som kontorsansvarig huvudsakligen arbetar ensam i din roll. Det är viktigt att du är trygg i detta och trivs på en mindre arbetsplats.  

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och processerna går oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här ligger Elmzell Advokatbyrå AB

GAMLA BROGATAN 32, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer