Lönekoordinator till Akademibokhandeln

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en vass löneadministratör med ett intresse för HR? Akademibokhandeln söker dig som vill ta dig ann en ny och spännande roll som lönekoordinator!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Akademibokhandeln och Bokus söker vi en Lönekoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som sträcker sig över 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter till att bli anställd hos kunden efter avslutat uppdrag.

Ditt uppdrag

Akademibokhandeln och Bokus är Sveriges ledande bokhandelskedja med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra HR-funktionen som idag består utav 2 personer och vara placerad på företagets nya huvudkontor på Kungsholmen.

Du erbjuds en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid sin företagskultur som präglas av prestigelöshet och teamwork. Akademibokhandeln och Bokus vision ”Läsglädje för alla” och värdeorden kunden i fokus, mod, ansvar, tillsammans och göra skillnad, genomsyrar hela organisationen och ska ligga till grund för allt man som medarbetare gör.

Som Lönekoordinator kommer du att vara kontaktperson gällande lönefrågor för både Akademibokhandeln samt dotterbolaget Bokus om totalt ca 900 löner. Du kommer att ha kontakt både med den externa löneleverantören samt med medarbetare internt och supportera företagets ca 75 butikschefer.

Utöver ansvaret kring lönerna kommer du att hantera vissa HR-administrativa uppgifter som exempelvis hantera sjukintyg, ta fram statistik och vara behjälplig med rekryteringsadministration. Då detta är en ny roll har du beroende på erfarenhet och intresse möjlighet att själv vara med och forma rollen. Du kommer att få möjlighet till en gedigen introduktion den första tiden för att succesivt ta dig an mer ansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god förståelse för hela lönekedjan. Förutom ett genuint intresse för lön har du också ett intresse för HR-frågor och ser det som en spännande utmaning att som lönekoordinator vara med och utveckla rollen.

Då stor del av din roll handlar om att supportera medarbetare i organisationen ser vi att du är en lagspelare som trivs i en servicefunktion med mycket kontakter.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och Julia Goossens (julia.goossens@wise.se ,070-433 57 35) samt konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se , 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Akademibokhandeln AB

Sveavägen 13, 1 tr, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer