Lönekoordinator till Akademibokhandeln

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en vass löneadministratör med ett intresse för HR? Akademibokhandeln söker dig som vill ta dig ann en ny och spännande roll som lönekoordinator!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Akademibokhandeln och Bokus söker vi en Lönekoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som sträcker sig över 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter till att bli anställd hos kunden efter avslutat uppdrag.

Ditt uppdrag

Akademibokhandeln och Bokus är Sveriges ledande bokhandelskedja med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra HR-funktionen som idag består utav 2 personer och vara placerad på företagets nya huvudkontor på Kungsholmen.

Du erbjuds en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid sin företagskultur som präglas av prestigelöshet och teamwork. Akademibokhandeln och Bokus vision ”Läsglädje för alla” och värdeorden kunden i fokus, mod, ansvar, tillsammans och göra skillnad, genomsyrar hela organisationen och ska ligga till grund för allt man som medarbetare gör.

Som Lönekoordinator kommer du att vara kontaktperson gällande lönefrågor för både Akademibokhandeln samt dotterbolaget Bokus om totalt ca 900 löner. Du kommer att ha kontakt både med den externa löneleverantören samt med medarbetare internt och supportera företagets ca 75 butikschefer.

Utöver ansvaret kring lönerna kommer du att hantera vissa HR-administrativa uppgifter som exempelvis hantera sjukintyg, ta fram statistik och vara behjälplig med rekryteringsadministration. Då detta är en ny roll har du beroende på erfarenhet och intresse möjlighet att själv vara med och forma rollen. Du kommer att få möjlighet till en gedigen introduktion den första tiden för att succesivt ta dig an mer ansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god förståelse för hela lönekedjan. Förutom ett genuint intresse för lön har du också ett intresse för HR-frågor och ser det som en spännande utmaning att som lönekoordinator vara med och utveckla rollen.

Då stor del av din roll handlar om att supportera medarbetare i organisationen ser vi att du är en lagspelare som trivs i en servicefunktion med mycket kontakter.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och Julia Goossens (julia.goossens@wise.se ,070-433 57 35) samt konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se , 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Akademibokhandeln AB

Sveavägen 13, 1 tr, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer