Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektkoordinator

Kan du jobba självständigt och ta egna initiativ? Är du redo att bli en del av en ledande organisation och att ge dina kollegor det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter!

Projektkoordinator till PwC

Till PwC söker vi nu en Projektkoordinator. Detta är ett föräldrarvikariat på 1 år via The Pace med start omgående. Tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
Som Projektkoordinator kommer du att administrera och koordinera åt ett stort bolag eller flera små där du arbetar tillsammans med revisionsteamet och stödjer dessa administrativt i deras arbete. I rollen fungerar du också som ett administrativt stöd till medarbetare inom Assurance Stockholm för att de ska kunna bedriva än mer effektivt klientarbete. Du kommer vara en del av Assurance Stockholms Assistentgrupp som totalt består av 20 personer fördelade på fyra Affärsområden. Exempel på arbetsuppgifter:

 •          Koordinera ett eller flera revisionsteam med administrativa uppgifter
 •          Supporta alla nivåer av medarbetare inom aktuella grupper inom sin enhet
 •          Arbeta proaktivt med klientorienterat stöd
 •          Bistå vid ekonomisk uppföljning/rapportering samt sammanställning av underlag
 •          Vara behjälplig med fakturering, Basware, reseräkningar, projektupplägg, kursanmälningar etc.
 •          Möteshantering och koordinering av deltagare, föra protokoll vid behov, följa upp actions
 •          Resebeställningar
 •          Sammanställningar av olika slag samt research
 •          Behjälplig vid offerter, korrläsning, ta fram och säkerställa CV:n etc.
 •          Vara behjälplig med underlag och presentationer i Power Point, Excel och Word
 •          Hjälpa till med systemstöd, revisionsportalen, Office samt våra interna system
 •          Övriga administrativa uppgifter efter behov 

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter och viss erfarenhet av projektledning. Kunskap inom kommunikation är meriterande och du besitter en god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är även en van användare av Officepaketet. Du arbetar proaktivt och prestigelöst för att hjälpa dina interna kunder, d.v.s. samtliga nivåer av medarbetare.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och effektiv med en positiv inställning. Du är nyfiken och strävar alltid efter bättre och smartare sätt att utföra arbetet på. Som person har du en mycket god kommunikations- och organisationsförmåga med hög integritet. Du arbetar med ett kunddrivet affärsfokus, du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Service och flexibilitet är en självklarhet för dig och du är bra på att koordinera och kommunicera så att arbetet blir gjort.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!