HR-ansvarig till AG Advokat

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

I denna roll får du arbeta brett inom HR och du får en fantastisk möjlighet att skapa ett helhetstänk kring HR-arbetet.

I denna roll får du arbeta brett inom HR och du får en fantastisk möjlighet att skapa ett helhetstänk kring HR-arbetet. 

Rollen
Som HR-ansvarig kommer du att arbeta verksamhetsnära med strategiska och operativa frågor inom hela HR-området. Tjänsten omfattar b l a arbetsuppgifter inom rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö och employer branding. Vidare ansvarar du för att bolagets personal- och kompetensförsörjning säkerställs b l a genom goda och effektiva rutiner och strukturerade mallar. I tjänsten ingår även koordinering och administrering av förmåner, utvecklingssamtal, semester och frånvarorapportering samt framtagande och analys av personalstatistik. Du är ett stabilt stöd och bollplank till AG:s chefer i den dagliga och operativa verksamheten och du kommer att driva och ansvara för utvecklingsprojekt för att förstärka och etablera HR-funktionen på företaget.

För att nå framgång och trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbeta varierat, i högt tempo och är van att arbeta mot deadlines. Du har ett stort mått av självständighet och integritet och har god förmåga att skapa förtroende för din roll. Du har flera kontaktytor, både externt och internt, och har lätt för att skapa goda relationer. 

Din bakgrund
Du har en akademisk examen inom personal/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. VI tror att du har cirka 3 till 5 års erfarenhet av självständigt HR-arbete såväl operativt som strategiskt, gärna från en konsultverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, rätt och positiv inställning, driv och hög ambitionsnivå.

Som person drivs du av att strukturera ditt arbete och organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du har en positiv grundinställning och trivs med att leverera mot högt ställda krav. Vidare är du en driven organisatör med god planeringsförmåga som också prioriterar och håller givna tidsplaner. Du kännetecknas av ditt engagemang, din nyfikenhet och ditt intresse för verksamheten och uppdraget och ett högt ansvarstagande.

 Erbjudande
På AG Advokat arbetar många unga medarbetare med hög kunskapsnivå och ambition. Tempot är högt och omgivningen dynamisk. Det råder ett öppet klimat och är högt i tak. På AG Advokat får du chansen att arbeta i en kunskapsorganisation där du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas. Byrån månar om att vara en arbetsplats med god stämning och stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. 

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och HR-ansvarig rapporterar till CFO.

 Om företaget
AG Advokat erbjuder högkvalitativa affärsjuridiska tjänster inom fastighetsjuridikens samtliga segment. Byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning. Våra medarbetare är specialiserade inom fastighetsjuridikens olika rättsområden och vi har även lång och gedigen erfarenhet av tvister och offentlig upphandling. Vi sitter i ljusa moderna lokaler som ligger mitt i centrala Stockholm. Idag arbetar ca 70 personer på byrån, varav 55 jurister. Välkommen att besöka vår hemsida; www.agadvokat.se 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-04-16 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult XXX på tfn 08-123 456 789. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer