HR Manager till Tibnor – Köping eller Eskilstuna

Tillsatt

Eskilstuna Rekrytering

Tibnor söker erfaren HR Manager som vill ansvara för HR inom Tibnor logistik & produktion med säte i Köping eller Eskilstuna!

 

 

Rollen
Som HR Manager på Tibnor produktion & logistik bidrar du till att organisationsenheten vässas ytterligare mot en än mera högpresterande, välmående organisation med än mer nöjda och engagerade medarbetare. Detta genom att säkerställa en gedigen HR leverans i toppklass!

Som HR Manager stöttar du chefer löpande inom HR-relaterade områden såsom performance management, rekrytering, introduktion, rehabilitering, arbetsmiljö, ledar- och medarbetarutveckling. Utöver detta kommer du att ha ett övergripande ansvar för Ersättning & Förmåner för Sverige & Danmark.

Du ansvarar för att alla förekommande HR-frågor går i linje med företagets mål, kultur & värdegrund.  Du deltar i utveckling av samtliga HR-relaterade områden och samverkar i arbete kring organisationsutveckling och förändringsledning. Rollen ingår i vårt nordiska HR-team och rapporterar till Vice President HR & Communication.

Din bakgrund
Vi tror att du har en akademisk examen inom personalområdet eller motsvarande samt minst 10 års erfarenhet från brett HR arbete, innefattandes chefscoachning, förändringsledning och organisationsutveckling.

Du har lätt att skapa relationer på alla nivåer i organisationen!

Du är lösningsorienterad och kommunikativ. För att trivas behöver du ha en positiv inställning och vara initiativrik. Du tycker om att skapa processer och att leverera resultat. Du är en trygg och balanserad person och liksom oss andra som arbetar här så är du en trevlig och sympatisk medarbetare.

Om företaget
Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2016 omsatte vi 6,9 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-04-23 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Köping alternativt Eskilstuna.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer