Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager till Tibnor – Köping eller Eskilstuna

Tibnor söker erfaren HR Manager som vill ansvara för HR inom Tibnor logistik & produktion med säte i Köping eller Eskilstuna!

 

 

Rollen
Som HR Manager på Tibnor produktion & logistik bidrar du till att organisationsenheten vässas ytterligare mot en än mera högpresterande, välmående organisation med än mer nöjda och engagerade medarbetare. Detta genom att säkerställa en gedigen HR leverans i toppklass!

Som HR Manager stöttar du chefer löpande inom HR-relaterade områden såsom performance management, rekrytering, introduktion, rehabilitering, arbetsmiljö, ledar- och medarbetarutveckling. Utöver detta kommer du att ha ett övergripande ansvar för Ersättning & Förmåner för Sverige & Danmark.

Du ansvarar för att alla förekommande HR-frågor går i linje med företagets mål, kultur & värdegrund.  Du deltar i utveckling av samtliga HR-relaterade områden och samverkar i arbete kring organisationsutveckling och förändringsledning. Rollen ingår i vårt nordiska HR-team och rapporterar till Vice President HR & Communication.

Din bakgrund
Vi tror att du har en akademisk examen inom personalområdet eller motsvarande samt minst 10 års erfarenhet från brett HR arbete, innefattandes chefscoachning, förändringsledning och organisationsutveckling.

Du har lätt att skapa relationer på alla nivåer i organisationen!

Du är lösningsorienterad och kommunikativ. För att trivas behöver du ha en positiv inställning och vara initiativrik. Du tycker om att skapa processer och att leverera resultat. Du är en trygg och balanserad person och liksom oss andra som arbetar här så är du en trevlig och sympatisk medarbetare.

Om företaget
Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2016 omsatte vi 6,9 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-04-23 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Köping alternativt Eskilstuna.