SF Bio söker nu två löneadministratörer

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en skicklig löneadministratör som vill ta chansen att jobba i en rolig verksamhet? Då bör du klicka dig in på den här annonsen!

Till SF bio söker vi nu två positiva löneadministratörer! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt. Du har möjlighet att arbeta såväl heltid som deltid beroende på vad som passar dig bäst. Uppdraget sträcker sig 3-4 månader framåt med eventuell chans till förlängning. Placeringsort är i Solna.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör hos SF erbjuds du en bred och varierande tjänst där du ansvarar för hela löneprocessen från ax till limpa. Lönesystemet som används är HR +. Du kommer att arbeta ihop med tre andra kollegor i en liknande roll. Vidare har du många kontaktytor i organisationen, framförallt med de olika biografcheferna. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Löneadministration
  • Hantering och kontroller av löner, reseräkningar samt tidrapporter
  • Support i lönesystem HR + och försystem Quinyx
  • Hantering av manuella underlag såsom införsel, skattejämkning och friskvård

Du tillhör HR-avdelningen och rapporterar till HR-direktör. Här kommer du till ett trevligt team som värdesätter ett gott samarbete och är måna om att leverera med högsta möjliga kvalitet.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Om du har jobbat i HR + eller Quinyx är detta självklart meriterande. Du bör också ha ett intresse för administration och vara en god kommunikatör. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du är också prestigelös, serviceinriktad och van vid att arbeta mot satta deadlines! Det är avgörande att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Läs mer om konsultrollen inom lön här: http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/17682-bli-en-del-av-var-vaxande-konsultverksamhet-inom-lon/

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (070 433 57 35, julia.goossens@wise.se), Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se) samt Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer