SF Bio söker nu två löneadministratörer

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en skicklig löneadministratör som vill ta chansen att jobba i en rolig verksamhet? Då bör du klicka dig in på den här annonsen!

Till SF bio söker vi nu två positiva löneadministratörer! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt. Du har möjlighet att arbeta såväl heltid som deltid beroende på vad som passar dig bäst. Uppdraget sträcker sig 3-4 månader framåt med eventuell chans till förlängning. Placeringsort är i Solna.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör hos SF erbjuds du en bred och varierande tjänst där du ansvarar för hela löneprocessen från ax till limpa. Lönesystemet som används är HR +. Du kommer att arbeta ihop med tre andra kollegor i en liknande roll. Vidare har du många kontaktytor i organisationen, framförallt med de olika biografcheferna. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Löneadministration
  • Hantering och kontroller av löner, reseräkningar samt tidrapporter
  • Support i lönesystem HR + och försystem Quinyx
  • Hantering av manuella underlag såsom införsel, skattejämkning och friskvård

Du tillhör HR-avdelningen och rapporterar till HR-direktör. Här kommer du till ett trevligt team som värdesätter ett gott samarbete och är måna om att leverera med högsta möjliga kvalitet.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Om du har jobbat i HR + eller Quinyx är detta självklart meriterande. Du bör också ha ett intresse för administration och vara en god kommunikatör. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du är också prestigelös, serviceinriktad och van vid att arbeta mot satta deadlines! Det är avgörande att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Läs mer om konsultrollen inom lön här: http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/17682-bli-en-del-av-var-vaxande-konsultverksamhet-inom-lon/

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (070 433 57 35, julia.goossens@wise.se), Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se) samt Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer