SF Bio söker nu två löneadministratörer

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en skicklig löneadministratör som vill ta chansen att jobba i en rolig verksamhet? Då bör du klicka dig in på den här annonsen!

Till SF bio söker vi nu två positiva löneadministratörer! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt. Du har möjlighet att arbeta såväl heltid som deltid beroende på vad som passar dig bäst. Uppdraget sträcker sig 3-4 månader framåt med eventuell chans till förlängning. Placeringsort är i Solna.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör hos SF erbjuds du en bred och varierande tjänst där du ansvarar för hela löneprocessen från ax till limpa. Lönesystemet som används är HR +. Du kommer att arbeta ihop med tre andra kollegor i en liknande roll. Vidare har du många kontaktytor i organisationen, framförallt med de olika biografcheferna. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Löneadministration
  • Hantering och kontroller av löner, reseräkningar samt tidrapporter
  • Support i lönesystem HR + och försystem Quinyx
  • Hantering av manuella underlag såsom införsel, skattejämkning och friskvård

Du tillhör HR-avdelningen och rapporterar till HR-direktör. Här kommer du till ett trevligt team som värdesätter ett gott samarbete och är måna om att leverera med högsta möjliga kvalitet.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Om du har jobbat i HR + eller Quinyx är detta självklart meriterande. Du bör också ha ett intresse för administration och vara en god kommunikatör. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du är också prestigelös, serviceinriktad och van vid att arbeta mot satta deadlines! Det är avgörande att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Läs mer om konsultrollen inom lön här: http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/17682-bli-en-del-av-var-vaxande-konsultverksamhet-inom-lon/

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (070 433 57 35, julia.goossens@wise.se), Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se) samt Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer