Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Tekniknördig ekonom som brinner för utveckling sökes till ExOpen

Är du en engagerad person med både teknisk och ekonomisk bakgrund som har förmågan att både förvalta, utveckla och blicka framåt? Trivs du i en innovativ miljö på ett bolag med höga ambitioner? Då är detta något för dig!

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt till IT-chefen på ExOpen och är bron mellan utvecklingsteamet och affären. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Om rollen

Som produktägare på ExOpen har du en nyckelroll i företagets fortsatta expansion. I din roll har du ett stort ansvar och många kontaktytor, däribland kunder, partners, utvecklare, UX-specialister, säljare och konsulter. Du är bryggan mellan utvecklingsteamet och affären, och som produktägare äger du hela processen från utvecklingsstadiet av produkten till dess produkten är ute hos kund. I din roll som produktägare arbetar du såväl med förvaltning som utveckling av den befintliga produkten men behöver samtidigt vara en visionär som har förmågan att länka samman produktutveckling mot marknadens behov och se vad som är affärsdrivande. 

Vem är du?

Kanske har du tidigare erfarenhet som produktägare eller är en driven controller med teknisk bakgrund. Då ExOpens kunder är ekonomer, utgår vi från att du är ekonom i grunden och kan förstå kundens vardag. Du har god förståelse för, samt vana att se helheten, både för det tekniska och affären. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande- eller projektledande roll, då det är viktigt att du kan få med dig både team och ledning. Det är starkt meriterande med bakgrund från FinTech.

Som person är du en driven och kreativ entreprenör som har förmågan att se helheten. Du är en engagerad och kommunikativ person som är van att driva din sak och få med dig personer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen

ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se