Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-partner till APL

Vill du arbeta på ett företag där du och dina kollegor dagligen bidrar till att förbättra och rädda liv? Som HR-partner på APL erbjuds du en omväxlande, bred och verksamhetsnära roll i ett företag i utveckling. Tjänsten är ny och inrättas för att stärka och utveckla de verksamhetsnära HR processerna i linje med affärsstrategin och APLs Vinnande företagskultur.

Vill du arbeta på ett företag där du och dina kollegor dagligen bidrar till att förbättra och rädda liv? Som HR-partner på APL erbjuds du en omväxlande, bred och verksamhetsnära roll i ett företag i utveckling. Tjänsten är ny och inrättas för att stärka och utveckla de verksamhetsnära HR processerna i linje med affärsstrategin och APLs Vinnande företagskultur.

 

Vad ska du göra?

Som HR-partner på APL rapporterar du direkt till HR-chef och har även två andra kollegor på HR-avdelningen. Tjänsten är på heltid med placering på APLs huvudkontor i Kungens Kurva. Du arbetar brett inom hela HR-området och i nära samarbete med cheferna i företaget. Initialt kommer ditt huvudsakliga fokus och ansvarsområde ligga på initiativet Det Friska APL, som är en av byggstenarna i utvecklingen av det strategiska fokusområdet Vinnande företagskultur. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  •          Dagligt chefsstöd inom samtliga HR-frågor
  •          Driva initiativ, utveckla processer, rutiner och samarbeten inom ”rehabilitera, förebygga och främja”
  •          Möjlighet att driva initiativ inom rekrytering och Employer Branding
  •          Möjlighet till att utvecklas inom arbetsrätt och förhandling
  •          Resor inom Sverige ett par gånger i månaden

 

Vem är du?

Vi söker en förtroendeingivande och strukturerad person med hög integritet som tycker om ansvar och möjligheten att påverka. Du har en akademisk examen inom HR eller beteendevetenskap och ca 5 års erfarenhet från en HR funktion i ett medelstort till stort företag. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att självständigt ansvara för och utveckla verksamhetsstödjande initiativ, processer och rutiner inom HR-området. Du har erfarenhet av att ansvara för rehabiliteringsprocess och hälsofrämjande initiativ.

Som person är du duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer och har lätt att skapa förtroendefulla relationer med medarbetare på företagets alla nivåer. Du har ett självständigt och ansvarstagande arbetssätt, är van att leda i förändring och samt tar egna initiativ för utvecklingen av HRs verksamhetsbidrag.

På APL arbetar vi aktivt med ständiga förbättringar och ställer höga krav på eget ansvar, initiativförmåga och att du ska arbeta målinriktat för att bidra till en lönsam verksamhetsutveckling. Vi arbetar aktivt med att agera efter våra inre värden ALLA – Affärsmässig, Lyhörd, Lösningsorienterad och Ansvarstagande.

 

Vilka är vi?

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extempore-läkemedel. APL är också en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter årligen ca 1,3 mdkr. APLs 550 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extempore-läkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 maj 2017.

Vi hörs!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal