Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Kommunal

Fackförbundet Kommunal söker en löneadministratör till sitt Ekonomicenter i Sundbyberg. Bli en del av en engagerad organisation med stort fokus på arbetsmiljö och mångfald!

Till Kommunal söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående till och med augusti 2017.

 

Ditt uppdrag

Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar som finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt.

Du kommer att ingå i ett team på 5 personer och tillsammans hantera ca 1000 löner för 19 organisationer. Lönefunktionen genomgår ett förändringsprojekt där man digitaliserar lönehanteringen och har nyligen bytt system till Hogia Lön Plus. Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenheter har du möjlighet att bidra till denna förändringsresa.

Kommunal har arbetat enligt LEAN sedan 2013 och har därmed samma arbetssätt för alla, för att öka effektiviteten och minska sårbarheten. Här får du chansen att ta del av ett arbetssätt som syftar till ständig förbättring och utveckling.

I detta uppdrag för du chansen att bli en del av en engagerad arbetsplats där man är lägger stort fokus vid arbetsmiljö. Du kommer att vara placerad i ljusa fina lokaler på Kommunals ekonomicenter i Sundbyberg. På centret sitter idag 38 medarbetare som arbetar med löpande ekonomi-, löne- och reseräkningsadministration. Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de positiva effekter som en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete. Alternativt har du gått en eftergymnasial utbildning inom Lön och har något års praktisk arbetserfarenhet där du arbetat självständigt med hela lönekedjan. Har du tidigare arbetat i Hogia Lön Plus är det starkt meriterande. Vidare har du god vana av att tolka olika kollektivavtal.

Som person är du ansvarstagande och prestigelös. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team och trivs i servicerollen.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 0735-216525) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal