Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

The Body Shop söker Löneadministratör

Vill du jobba med löneadministration i härliga lokaler vid Münchenbryggeriet på ett företag som verkar för mänskliga rättigheter och för att skydda vår planet?

Till The Body Shop söker vi nu en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt som sträcker sig fram till september, med mycket goda möjligheter till förlängning året ut. Ett flexibelt uppdrag som kan anpassas både till heltid eller deltid. De sitter i fina lokaler vid Münchenbryggeriet.

Om The Body Shop

The Body Shop är en av Sveriges ledande butikskedjor inom skönhet. Ett etiskt varumärke som tar ställning mot orättvisor och verkar för rättvis handel, för mänskliga rättigheter och för att skydda planeten. Genom produkter som är inspirerade av naturen och fyllda av de bästa tänkbara ingredienserna erbjuder The Body Shop innovativ och effektiv skönhetsvård. I oktober 2015 fick The Body Shop Sverige den prestigefyllda utmärkelsen som Sveriges bästa företag utifrån Hållbarhetsbarometern 2015, vilket innebär att The Body Shop är det företag i Sverige som uppfattas som allra bäst på hållbarhet.

 

Ditt uppdrag

Du kommer att hantera företagets löner tillsammans med en annan konsult som också arbetar deltid. Det är ca 270 löner och ni hanterar hela processen från ax till limpa. Lönesystemet som används är Agda. Ni arbetar med detaljhandelsavtalet samt tjänstemannaavtalet och i rollen ingår en hel del kontakt med The Body Shops medarbetare i löne- och avtalsrelaterade frågor. Här förväntas det att du bidrar med bästa möjliga service och har ett lösningsorienterat förhållningssätt till de utmaningar du stöter på i arbetet.

Du kommer att tillhöra HR-avdelningen som består av 5 personer och du rapporterar till HR-chef. Du kan även komma att stötta i HR-administrativa uppgifter vid behov.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en YH-utbildning inom löneområdet alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet. Ansvarsområdena i rollen kan komma att anpassas något beroende på erfarenhetsnivån hos dig som The Body Shop väljer att gå vidare med. Du är van vid att jobba i Office-paketet och har med fördel arbetat i Agda.

Som person är du prestigelös, ambitiös och har service som din främsta ledstjärna! Självklart är du även noggrann, analytisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och delar gärna med dig av din kunskap till andra.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (070 433 57 35, julia.goossens@wise.se) och Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal