Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Konsult inriktning strategisk rekrytering till Capio St: Görans Sjukhus

Vill du bidra med din kompetens i rekrytering i en av Europas ledande privata vårdkoncerner?

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 2 000 anställda, 320 vårdplatser och tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Du är viktig – din åsikt gör skillnad, Vi är nyfikna och modiga, Vi vill alltid bli bättre är våra värderingar.

Nu söker vi en HR Konsult inriktning strategisk rekrytering till vår HR avdelning.

Arbetsbeskrivning
HR-avdelningen vid Capio S:t Görans Sjukhus har ett strategiskt ansvar att stödja och utveckla verksamheten inom alla HR-processer. HR-avdelningen består idag av 21 personer varav sex stycken arbetar som HR-konsulter med självständiga ansvarsområden.

Som HR Konsult inom strategisk rekrytering arbetar du med kompetensbaserad rekrytering, utbildning och introduktion av chefer och nyckelpersoner, du arbetar med employer branding samt samarbetar med andra aktörer på sjukhuset kring sociala medier. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stödja verksamhetens chefer i sjukhusets processer, metoder och system för att säkerställa kompetensförsörjning på kort och lång sikt
  • Stötta chefer i enskilda rekryteringar såväl som att vara bollplank i samband med att skapa kravprofiler
  • Identifiera förbättringar i rekryteringsprocessen och implementera dessa i verksamheten
  • I samverkan med andra nyckelpersoner ta fram och sätta en onboardingprocess som förenklar för både nyanställda och verksamhetens chefer samt nyckelpersoner
  • Tillsammans med informationsavdelningen arbeta med och utveckla vår kommunikation och annonsering i sociala medier
  • Ansvara för vårt nya rekryteringsverktyg
  • Arbeta med utvecklingsarbete inom ansvarsområdet

Bakgrund
Vi söker dig som brinner för rekrytering lika mycket som vi gör. Du har troligtvis arbetat som HR Generalist ett par år och därefter specialiserat dig inom rekrytering. Som den seniora rekryterare du nu är har du givetvis kunskap inom kompetensbaserad rekrytering samt arbetar med tester och teståterkoppling som en naturlig del i dina processer.
Vi tror vidare att du har en personalvetarexamen eller annan utbildning som bedöms som likvärdig och du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Som person är du operativ med förmåga att lyfta blicken och tänka strategiskt då det behövs.

Erbjudande
Capio S:t Görans Sjukhus är en nytänkande vårdverksamhet i privat regi med goda möjligheter att personligen och yrkesmässigt utvecklas. Övriga affärsområden inom Sverige gör det möjligt att skapa kontakter och temporära uppdrag utanför sjukhuset

Om Capio S:t Görans Sjukhus
Capio S:t Görans sjukhus är ett akutsjukhus för vuxna patienter och ligger på Kungsholmen. Sjukhuset är Stockholms mest centralt belägna akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet omhändertagna akuta patienter som söker vård via vår akutmottagning.
Capio S:t Görans sjukhus är ett lagom stort sjukhus, tillräckligt stort för att kunna erbjuda en bred verksamhet inom ett 30-tal medicinska specialiteter. Samtidigt är vi en tillräckligt liten organisation för att alla medarbetare ska kunna vara med och påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Capio S:t Göran med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller tfn: 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 1 juni och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.