HR Konsult inriktning strategisk rekrytering till Capio St: Görans Sjukhus

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du bidra med din kompetens i rekrytering i en av Europas ledande privata vårdkoncerner?

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 2 000 anställda, 320 vårdplatser och tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Du är viktig – din åsikt gör skillnad, Vi är nyfikna och modiga, Vi vill alltid bli bättre är våra värderingar.

Nu söker vi en HR Konsult inriktning strategisk rekrytering till vår HR avdelning.

Arbetsbeskrivning
HR-avdelningen vid Capio S:t Görans Sjukhus har ett strategiskt ansvar att stödja och utveckla verksamheten inom alla HR-processer. HR-avdelningen består idag av 21 personer varav sex stycken arbetar som HR-konsulter med självständiga ansvarsområden.

Som HR Konsult inom strategisk rekrytering arbetar du med kompetensbaserad rekrytering, utbildning och introduktion av chefer och nyckelpersoner, du arbetar med employer branding samt samarbetar med andra aktörer på sjukhuset kring sociala medier. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stödja verksamhetens chefer i sjukhusets processer, metoder och system för att säkerställa kompetensförsörjning på kort och lång sikt
  • Stötta chefer i enskilda rekryteringar såväl som att vara bollplank i samband med att skapa kravprofiler
  • Identifiera förbättringar i rekryteringsprocessen och implementera dessa i verksamheten
  • I samverkan med andra nyckelpersoner ta fram och sätta en onboardingprocess som förenklar för både nyanställda och verksamhetens chefer samt nyckelpersoner
  • Tillsammans med informationsavdelningen arbeta med och utveckla vår kommunikation och annonsering i sociala medier
  • Ansvara för vårt nya rekryteringsverktyg
  • Arbeta med utvecklingsarbete inom ansvarsområdet

Bakgrund
Vi söker dig som brinner för rekrytering lika mycket som vi gör. Du har troligtvis arbetat som HR Generalist ett par år och därefter specialiserat dig inom rekrytering. Som den seniora rekryterare du nu är har du givetvis kunskap inom kompetensbaserad rekrytering samt arbetar med tester och teståterkoppling som en naturlig del i dina processer.
Vi tror vidare att du har en personalvetarexamen eller annan utbildning som bedöms som likvärdig och du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Som person är du operativ med förmåga att lyfta blicken och tänka strategiskt då det behövs.

Erbjudande
Capio S:t Görans Sjukhus är en nytänkande vårdverksamhet i privat regi med goda möjligheter att personligen och yrkesmässigt utvecklas. Övriga affärsområden inom Sverige gör det möjligt att skapa kontakter och temporära uppdrag utanför sjukhuset

Om Capio S:t Görans Sjukhus
Capio S:t Görans sjukhus är ett akutsjukhus för vuxna patienter och ligger på Kungsholmen. Sjukhuset är Stockholms mest centralt belägna akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet omhändertagna akuta patienter som söker vård via vår akutmottagning.
Capio S:t Görans sjukhus är ett lagom stort sjukhus, tillräckligt stort för att kunna erbjuda en bred verksamhet inom ett 30-tal medicinska specialiteter. Samtidigt är vi en tillräckligt liten organisation för att alla medarbetare ska kunna vara med och påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Capio S:t Göran med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller tfn: 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 1 juni och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Verksamhetsutvecklare – Kundservice till Ellevio

Vill du ta vår kundservice till nästa nivå? Vi söker dig som trivs i en roll som är både operativ och strategisk i en bransch som ligger rätt i tiden. Har du erfarenhet från en ledande roll på en kundservice eller är du van att utveckla kundprocesser, kanske båda? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer