Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Redovisningsspecialist sökes till Bonnier Solutions i Stockholm

Är du en erfaren ekonom med ett öga för att utveckla och implementera processer? Då kan Bonnier Solutions vara din nästa arbetsplats!

Bonnier Solutions erbjuder nordiska Bonnierföretag kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster inom ekonomi-, löneadministration och HR. Bonnier Solutions målsättning är att skapa nordens ledande och mest attraktiva Shared Service Center för såväl kunder som medarbetare.

Bonnier Solutions erbjuder en spännande och utvecklande miljö där man har många kontaktytor och en transparent företagskultur. Bolaget genomgick en förändring år 2016 där den löpande redovisningen outsourcades och sköts numera från ett offshore team i Indien. Bonnier Solutions söker nu en Specialist till deras kontor på Kungsholmen i Stockholm. Du kommer ingå i ett team om 10 personer, i den här rollen rapporterar du till redovisningschefen.

Om rollen:

Bonnier Solutions är under ständig utveckling och söker nu dig som vill vara med på resan tillsammans med dem. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av följande:

  • Du kommer vara kundansvarig för ett antal bolag inom koncernen med månatliga möten och förberedelser.
  • Du arbetar med att utveckla och harmoniserar våra gemensamma processer.
  • Du bör ha goda kunskaper om K3.
  • Assisterar redovisningschefen i revisionsprocessen samt granskning av processer i Indien.
  • Assistera offshore teamet i Indien och medarbetare med det löpande arbetet och boksluten.
  • Du håller dig uppdaterad om förändringar inom skatt- och redovisningsområdet och ser till att dessa förändringar implementeras i organisationen

Vem är du?För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom ekonomi och tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du är van vid att ha flera kontaktytor, även internationellt, och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har lätt för att se till helheten. Du har ett öga för utveckling och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Meriterande är en bakgrund inom revision och kunskaper inom IFRS.

Som person har du lätt för att bygga relationer, du arbetar bra i grupp och drivs av utveckling.

AnsökanI denna rekrytering samarbetar Bonnier Solution med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på 076-000 18 62 alt erika.lantz.paulsen@eqonomy.se Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!