Office Manager till DigitalRoute

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning

Nu söker vi en driven och serviceminded Office Manager till DigitalRoute med start omgående!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ditt uppdrag
I rollen som Office Manager kommer du få möjligheten att ansvara för hela Stockholmskontoret med placering i centrala Stockholm. Du ansvarar för att se till att det finns en struktur och en härlig servicekänsla på företaget. Rollen är en del av HR-teamet som i dagsläget består av tre personer och du rapporterar till HR-chefen. Uppdraget är på heltid med start omgående.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

 • Vara ytterst ansvarig för kontorsmiljön och se till att det alltid är trevligt och trivsamt samt ordna aktiviteter på kontoret för att öka engagemang och trivsel
 • Planera och koordinera företagsevents, så som gemensamma fester och tillställningar.
 • Samordna och koordinera inköp av kontorsmaterial.
 • Ansvara för kontakt och kravställning gentemot externa samarbetspartners, exempelvis städbolag, fastighetsskötare m
 • Vara ansvarig för brand- och säkerhet
 • Bud och posthantering till och från kontoret
 • Ansvar för resebokningssystemet
 • Ta emot externa gäster och ansvara för att konferensrummen är i ordning
 • Vid behov stötta med bokning av boende och övrigt för personer som kommer till kontoret på besök/arbete. Detta avser boende på kort och lång sikt, visumhantering och i enstaka fall även resebokningar.
 • Stötta marknadsavdelningen med koordinering och praktiska delar vid större event
 • Supportera kontoret i Göteborg vid behov

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av en liknande roll och är van vid att hantera många kontaktytor, såväl interna som externa. Vidare är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska. Du är även en van användare av Officepaketet.

Som person är du serviceinriktad, positiv och du trivs i att agera professionellt i alla olika möten. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara trygg i dig själv och klarar av att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ för att driva kontoret framåt. Vidare är det viktigt att du är öppen för nya idéer och uppgifter samt att du utför dina arbetsuppgifter med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. Du håller ordning och reda och arbetar strukturerat. Det är viktigt att du har hög integritet då du arbetar under stort ansvar med konfidentiell information.

Om DigitalRoute
At DigitalRoute we have been providing new approaches to data integration and management since 2000. Our technology offers a unique degree of user configurability, processing all usage and statistical data extracted from the networks leading to great cost efficiencies, improved time-to-market and higher customer satisfaction for our customers. DigitalRoute is built on the core values of Expertise, Open-Mindness, and Commitment and has close to 200 employees, head quarters in Stockholm and regional offices in Atlanta and Kuala Lumpur. DigitalRoute is a venture-backed, privately-held company.” 

“If you turn on the heating in your house, buy a train ticket or make a call with your phone there is a great chance that the company behind these services use our technology to work with their data. You may not know about us, but the companies you trust to provide these daily services certainly do.”

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Här ligger Digital Route AB

Drottninggatan 89, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer