Serviceinriktad inköpsassistent till Fredells

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning

Är du en administrativ och strukturerad person som värdesätter hög service?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till vår kund Fredells Byggvaruhus söker vi dig som är en självgående och framåt Inköpsassistent för ett spännande konsultuppdrag. Uppdraget beräknas pågå i sex månader och för rätt person kan uppdraget leda till anställning hos kund efter uppdragets slut. Tjänsten är placerad på Fredells huvudkontor i Sickla med start så snart som möjligt.

Ditt uppdrag:
Som inköpsassistent kommer du att vara en del av teamet på avdelningen Sortiment och Inköp. Avdelningen ansvarar för sortiment och leverantörer till Fredells. I din roll ansvarar du för att Fredells affärssystem är uppdaterat med information om produkter och priser. Vidare har du kontakt med leverantörer samt sköter administration kring sortimentsförändringar och erbjudanden. Du har ett tätt samarbete med de flesta av de andra avdelningar så som försäljning, logistik, marknad och ekonomi.

Exempel på arbetsuppgifter:

  •          Prisuppdateringar
  •          Sortimentuppdateringar
  •          Produktkampanjer
  •          Marknadsbevakning
  •          Kontakt med leverantörer
  •          Registervård

Din bakgrund:
Vi ser att du har några års erfarenhet av en administrativ roll så som Inköpsassistent, Ordermottagare, Administratör eller Administrativ Koordinator. Du är van användare av Officepaketet och kan hantera verktyget Excel. Du har tidigare erfarenhet från arbete i affärssystem och registrering av kunder, fakturor och annan information. Vidare är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi du är noggrann, lyhörd, social och har en god analytisk förmåga. Du är duktig på att skapa struktur och har lätt för att se samband och hitta lösningar. Vidare arbetar du med ett kunddrivet affärsfokus och är van kravställare.

Om Fredells:
Fredells är ett litet storföretag där varje medarbetare har möjlighet att synas. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Fredells har ett etablerat varumärke och kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och kundnöjdhet där arbetsmiljön präglas av driv, högt tempo, service och en härlig stämning. Självklart har vi även friskvårdsbidrag, ett nybyggt gym och förmånliga personalrabatter. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer