Executive Assistant till Hector Rail

Tillsatt

Stockholm Heltid

Vi söker dig som är strukturerad och trygg i rollen som Executive Assistant, det är viktigt att du har erfarenhet av rollen som chefsassistent sedan tidigare!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

För Hector Rail AB räkning söker vi en Executive Assistant till Managing Director. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning hos Hector Rail AB efter en period på 6 månader. Hector Rail AB har placering i Danderyd. Det är viktigt att vi får dina ansökningshandlingar på engelska.

Ditt uppdrag
Nu finns möjligheten att axla en spännande och utmanande roll som Executive Assistant på Hector Rail – en viktig funktion då du fungerar som Managing Directors högra hand. Uppgifterna sträcker sig från högt till lågt och dagarna är omväxlande både i bredd och tempo. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Kalenderhantering
  • Boka möten och resor
  • Skriva/publicera nyhetsbrev och internt textmaterial, extern kommunikation kan förekomma
  • Skapa presentationsmaterial i PowerPoint
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten
  • Hantera olika slags avtal och rapporter
  • Planera event, konferenser och aktiviteter
  • Assistera med fakturahantering och andra interna system

Utöver ovanstående uppgifter kommer du även att vara delaktig i skyddskommittén samt driva mindre projekt och ansvara för diverse kontorsgöromål och uppgifter kopplat till intern kommunikation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år i liknande befattning, gärna i en internationell miljö. Det är positivt om du även har en examen från universitet eller högskola. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är lyhörd och tycker om att följa upp för att säkerställa att både stort och smått blir gjort. Eftersom det även ingår arbetsuppgifter som är kopplat till intern kommunikation så är det av vikt att du tycker om att skriva och att sammanställa text och bildmaterial.

Hector Rail AB är en internationell organisation där VD är engelsktalande vilket ställer krav på att du obehindrat kan kommunicera på både engelska och svenska, i tal och skrift. I och med detta behöver vi dina ansökningshandlingar på engelska. Meriterande är även språkkunskaper i tyska. Du har goda kunskaper i Officepaketet, med tyngd på PowerPoint och Word. Vi värdesätter egenskaper som integritet, prestigelöshet och att du delar med dig av din glädje och energi.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se). Notera att vi behöver dina ansökningshandlingar på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer