Executive Assistant till Hector Rail

Tillsatt

Stockholm Heltid

Vi söker dig som är strukturerad och trygg i rollen som Executive Assistant, det är viktigt att du har erfarenhet av rollen som chefsassistent sedan tidigare!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

För Hector Rail AB räkning söker vi en Executive Assistant till Managing Director. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning hos Hector Rail AB efter en period på 6 månader. Hector Rail AB har placering i Danderyd. Det är viktigt att vi får dina ansökningshandlingar på engelska.

Ditt uppdrag
Nu finns möjligheten att axla en spännande och utmanande roll som Executive Assistant på Hector Rail – en viktig funktion då du fungerar som Managing Directors högra hand. Uppgifterna sträcker sig från högt till lågt och dagarna är omväxlande både i bredd och tempo. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Kalenderhantering
  • Boka möten och resor
  • Skriva/publicera nyhetsbrev och internt textmaterial, extern kommunikation kan förekomma
  • Skapa presentationsmaterial i PowerPoint
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten
  • Hantera olika slags avtal och rapporter
  • Planera event, konferenser och aktiviteter
  • Assistera med fakturahantering och andra interna system

Utöver ovanstående uppgifter kommer du även att vara delaktig i skyddskommittén samt driva mindre projekt och ansvara för diverse kontorsgöromål och uppgifter kopplat till intern kommunikation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år i liknande befattning, gärna i en internationell miljö. Det är positivt om du även har en examen från universitet eller högskola. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är lyhörd och tycker om att följa upp för att säkerställa att både stort och smått blir gjort. Eftersom det även ingår arbetsuppgifter som är kopplat till intern kommunikation så är det av vikt att du tycker om att skriva och att sammanställa text och bildmaterial.

Hector Rail AB är en internationell organisation där VD är engelsktalande vilket ställer krav på att du obehindrat kan kommunicera på både engelska och svenska, i tal och skrift. I och med detta behöver vi dina ansökningshandlingar på engelska. Meriterande är även språkkunskaper i tyska. Du har goda kunskaper i Officepaketet, med tyngd på PowerPoint och Word. Vi värdesätter egenskaper som integritet, prestigelöshet och att du delar med dig av din glädje och energi.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se). Notera att vi behöver dina ansökningshandlingar på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer