Nu söker vi en administratör till Birkagårdens folkhögskola

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta på en arbetsplats där du har ett nära samarbete med rektorn och där du fungerar som spindeln i nätet i organisationen? Gillar du att ha många kontaktytor? Är du även proaktiv och prestigelös? Då är det här jobbet för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vad innebär rollen?
Rollens viktigaste ansvar är att stötta rektorn och övriga ledning med administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är att:

  • Du gör löner för ca 40 personer plus timanställda (ingen förkunskap behövs)

  • Du ansvarar för kontering, betalningar, administration av elevavgifter, lönebidrag och handkassa

  • Du hanterar personalfrågor

  • Du ansvarar för inköp

  • Du registrerar kurser och deltagare

  • Du har kontakt med myndigheter, leverantörer och elever

  • Du svarar på mail och telefon, ansvarar för posten och beställer kontorsmaterial

På sikt tror vi att du även kommer att ansvara för samordningen av möten vilket innebär att du tar fram agendor, för protokoll och följer upp actions på främst styrelsemöten.

Inledningsvis uppskattar vi att rollen är ca 50 procent ekonomirelaterad.

Vem är du?
Vi ser att du har mångårig erfarenhet i rollen som administratör eller assistent. Har du en utbildning inom ekonomi, HR eller lön är det meriterande men inget krav. Vi ser att du hanterar hela Officepaketet, Google Calender och att du har ett intresse av att lära dig nya system. Vi vill att du pratar och skriver flytande svenska och att du hanterar engelska.

Som person är du prestigelös, kommunikativ, ordningsam och noggrann. Vi vill även att du är ärlig och att du har en hög integritet. Vi värdesätter rätt inställning och attityd mer än något annat och att du kan ta alla typer av människor.

Vilka är Birkagårdens folkhögskola?
Birkagårdens folkhögskola grundades 1917 av ABF Stockholm och Stiftelsen Birkagården som är skolans huvudmän. I ABF-huset på Sveavägen har vi verksamhet i form av Allmän kurs, Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF), etableringskurs och yrkesutbildningar. I Birkagårdens lokaler på Karlbergsvägen har vi en klassisk musiklinje och en seniorlinje. I Fryshuset har vi en rockmusiklinje.

Varför ska du jobba på Birkagårdens folkhögskola?
Verksamheten erbjuder både musik, konserter och utbildning vilket ger en väldigt kreativ miljö. Framtiden ser ljus ut och verksamheten är inne i en fas där man planerar expansion på både befintliga men även nya skolor. Du får möjligheten att verka i en spännande miljö som genom bildning och kultur medverkar till ett bättre samhälle där de studerande får nya möjligheter att forma sina liv.

Rollen erbjuder en enorm variation där ingen dag är den andra lik och ledarskapet genomsyras av ett högt förtroende och mycket eget ansvar.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänsten är belägen på Sveavägen i Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar Birkagårdens folkhögskola med Wise Professionals och The Pace. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

I denna rekrytering vill vi även se utdrag ur Belastningsregistret på slutkandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer