Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Financial Controller till Scandinavian Biogas

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

RollenHos oss får du en möjlighet att arbeta med ekonomi med stort ansvarsområde – som kommer att göra avtryck i din karriär! Detta är delvis en ny roll hos oss och du kommer ingå i vår ekonomifunktion som kommer bestå av sex medarbetare.

Som Financial Controller har du mycket eget ansvar vilket kräver en god insikt i redovisningsregler och lagar. Du rapporterar till Lotta som är vår CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  •         Projektutvärdering & -controlling
  •         Budgetarbete
  •         Prognosarbete
  •         Styrelserapportering
  •         Konsolidering & Koncernredovisning
  •         Kassaflödesanalyser & likviditetsplanering
  •         Övrig (ad hoc) rapportering av utfall samt budget/prognos-siffror i organisationen
  •         Medlem av ledningsgrupp Business Area Sweden

 

Din bakgrundVi behöver dig som är en riktig fena på Excel och med några års erfarenhet av praktiskt och kvalificerat redovisningsarbete. Det är viktigt att du är van att arbeta effektivt och strukturerat och toppen om du tidigare upprättat budget och prognos. Vi tror att du har en civilekonomexamen med redovisningsinriktning eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av IBM Cognos Controller. Du tycker att det är roligt att hitta nya lösningar och ta egna initiativ.

Du ser arbetet i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt.

 

ErbjudandeAtt arbeta på Scandinavian Biogas är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Att arbeta hos oss innebär att få vara med och bidra till en mer hållbar samhällsutveckling, att vara en del av lösningen till omfattande miljöproblem och att bidra till att stora volymer biogas blir tillgängliga på marknaden.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor, Holländargatan 21 A, i centrala Stockholm. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

 

Om företaget
Världens totala energiförbrukning ökar parallellt med behovet av att hantera allt större mängder avfall. Biogasproduktion innebär att den organiska delen av avfallet kan omvandlas till förnybar energi.

Scandinavian Biogas producerar förnybar energi från i stort sett alla typer av organiskt material och våra processer tillhör de mest effektiva i världen. Vi erbjuder kostnadseffektiva och storskaliga biogaslösningar för alla med behov att omhänderta stora mängder avfall så som kommuner, avloppsreningsverk och matproducenter samt producenter av biodrivmedel. Läs gärna mer på www.scandinavianbiogas.com 

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal