Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR & Kommunikationsansvarig till Scandinavian Biogas

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

RollenDen vi söker kommer självständigt driva HR & Kommunikation i det lilla och det stora. Eftersom att du ensam utgör denna funktion kommer dina uppgifter vara breda och det är viktigt att du trivs med att arbeta på det viset.

Som HR & Kommunikationsansvarig ingår du i samma team som ekonomi och administration och kontaktytor ut i organisationen är många.

Du kommer att framarbeta rutiner och policys med tillhörande personal- & löneadministration. Rollen innefattar även ansvar för framtagande av publikt textmaterial såsom pressmeddelanden och årsredovisningar.

 

Din bakgrundVi behöver dig som har flerårig erfarenhet av brett och praktiskt HR-arbete, inklusive löneadministration. Du är en bevisat god kommunikatör och ordning och reda faller sig naturligt för dig. Du har sannolikt en utbildning inom personalområdet.

Som person har du en utpräglad fingertoppskänsla i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att skapa processer och att leverera resultat. Du har integritet, är positiv, trygg och balanserad.

 

ErbjudandeAtt arbeta på Scandinavian Biogas är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Att arbeta hos oss innebär att få vara med och bidra till en mer hållbar samhällsutveckling, att vara en del av lösningen till omfattande miljöproblem och att bidra till att stora volymer biogas blir tillgängliga på marknaden.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor, Holländargatan 21 A, i centrala Stockholm. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

 

Om företaget
Världens totala energiförbrukning ökar parallellt med behovet av att hantera allt större mängder avfall. Biogasproduktion innebär att den organiska delen av avfallet kan omvandlas till förnybar energi.

Scandinavian Biogas producerar förnybar energi från i stort sett alla typer av organiskt material och våra processer tillhör de mest effektiva i världen. Vi erbjuder kostnadseffektiva och storskaliga biogaslösningar för alla med behov att omhänderta stora mängder avfall så som kommuner, avloppsreningsverk och matproducenter samt producenter av biodrivmedel. Läs gärna mer på www.scandinavianbiogas.com

 

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-06-07 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.