HR-administratör till Lantbrukarnas Riksförbund

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Spännande uppdrag som HR-administratör på Lantbrukarnas Riksförbund!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till Lantbrukarnas Riksförbund söker vi en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar i juni alternativ under augusti enligt överenskommelse, och pågår till och med januari 2018, det finns möjlighet till förlängning. Lantbrukarnas Riksförbund har kontor i Stadshagen, Kungsholmen.

Ditt uppdrag

I denna roll kommer du att arbeta med bred HR-administration och tillsammans med ett kompetent HR-team på sammanlagt 4 personer med att stötta organisationens chefer och medarbetare i HR-frågor. LRF har implementerat ett nytt HR system, vilket ger nya arbetssätt hos cheferna och det behövs i nuläget stöttning i de nya processerna och arbetssätten då mycket har digitaliserats det senaste året.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Vanlig förekommande HR-administration och vara spindeln på HR- avdelningen
 • Svara på personalrelaterande frågor från cheferna ex kollektivavtalsfrågor, semester, etc
 • Stöttning till chefer vid frågor kring anställning, lön och ändringar av anställningsförhållanden i HR systemet
 • Ansvara föruppdateringar, information etc görs i chefsportalen och på Axet
 • Agera superuser HR-systemet CatalystOne  
 • Stötta HR teamet med framtagande av rapporter, statistik odyl
 • Vid intresse och kompetens finns det stora möjligheter att ta ett eget ansvar för en eller flera HR processer ex Jämställdhets- och arbetsmiljöprocessen som helhet.
 • Pensions- och försäkringsfrågor och kontakt med pensionsleverantör.
 • Kontinuerlig dialog och uppföljning med lönekontoret
 • Administrativt stöd i MBL-förhandlingar,kalla till möten och skriva protokoll

Din bakgrund

Vi söker dig med en förmåga att se detaljer, du har systemvana och vana att hantera systemfrågor. Du kan ta beslut, driva ditt eget arbeta och samtidigt samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med HR-administration och liknande arbetsuppgifter.

Lantbrukarnas Riksförbund är en serviceorganisation och att du har en servicekänsla och är prestigelös är viktigt i denna roll. Du kommunikativ på svenska, både i tal och skrift och kan hantera olika typer av kontaktytor både internt och externt.

Vidare är du nyfiken, positiv och bidrar med energi och humor.

 Om Lantbrukarnas Riksförbund

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs 140 000 medlemmar driver tillsammans 70 000 företag och de gröna näringarna står för drygt 4 procent av Sveriges BNP.
LRF ska medverka till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se 076-0001899) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer