Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-administratör till Lantbrukarnas Riksförbund

Spännande uppdrag som HR-administratör på Lantbrukarnas Riksförbund!

Till Lantbrukarnas Riksförbund söker vi en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar i juni alternativ under augusti enligt överenskommelse, och pågår till och med januari 2018, det finns möjlighet till förlängning. Lantbrukarnas Riksförbund har kontor i Stadshagen, Kungsholmen.

Ditt uppdrag

I denna roll kommer du att arbeta med bred HR-administration och tillsammans med ett kompetent HR-team på sammanlagt 4 personer med att stötta organisationens chefer och medarbetare i HR-frågor. LRF har implementerat ett nytt HR system, vilket ger nya arbetssätt hos cheferna och det behövs i nuläget stöttning i de nya processerna och arbetssätten då mycket har digitaliserats det senaste året.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vanlig förekommande HR-administration och vara spindeln på HR- avdelningen
  • Svara på personalrelaterande frågor från cheferna ex kollektivavtalsfrågor, semester, etc
  • Stöttning till chefer vid frågor kring anställning, lön och ändringar av anställningsförhållanden i HR systemet
  • Ansvara föruppdateringar, information etc görs i chefsportalen och på Axet
  • Agera superuser HR-systemet CatalystOne  
  • Stötta HR teamet med framtagande av rapporter, statistik odyl
  • Vid intresse och kompetens finns det stora möjligheter att ta ett eget ansvar för en eller flera HR processer ex Jämställdhets- och arbetsmiljöprocessen som helhet.
  • Pensions- och försäkringsfrågor och kontakt med pensionsleverantör.
  • Kontinuerlig dialog och uppföljning med lönekontoret
  • Administrativt stöd i MBL-förhandlingar,kalla till möten och skriva protokoll

Din bakgrund

Vi söker dig med en förmåga att se detaljer, du har systemvana och vana att hantera systemfrågor. Du kan ta beslut, driva ditt eget arbeta och samtidigt samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med HR-administration och liknande arbetsuppgifter.

Lantbrukarnas Riksförbund är en serviceorganisation och att du har en servicekänsla och är prestigelös är viktigt i denna roll. Du kommunikativ på svenska, både i tal och skrift och kan hantera olika typer av kontaktytor både internt och externt.

Vidare är du nyfiken, positiv och bidrar med energi och humor.

 Om Lantbrukarnas Riksförbund

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs 140 000 medlemmar driver tillsammans 70 000 företag och de gröna näringarna står för drygt 4 procent av Sveriges BNP.
LRF ska medverka till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se 076-0001899) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal