Controllerchef med förmågan att förändra och utveckla sökes till Semper

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Gillar du att driva förändringsarbete och har erfarenhet från arbete som Business Controller? Då kan Semper vara din framtida arbetsplats!

 

Vi söker dig som vill vara med på resan att utveckla controlleravdelningen för att möta framtidens krav. Nu har du möjlighet att bli en del av ett bolag i förändring där det för rätt person finns goda möjligheter till utveckling. I denna roll rapporterar du direkt till CFO och sitter i fina och ljusa lokaler på Sempers huvudkontor i centrala Sundbyberg.

Om rollen

I den här rollen är du chef över controlleravdelningens tre medarbetare samt arbetar operativt som Business Controller för några av Sempers verksamheter. Rollen innefattar personalansvar samt ett strategiskt ansvar för gruppen.

Controllerchefen leder och fördelar arbetet på avdelningen och ansvarar för att Semperkoncernens resultat, budget och prognos blir korrekt rapporterat till Sempers ägare Hero. Du ansvarar för att utveckla controlleravdelningen så att organisationens och ägarens krav möts och där controlleravdelningen är det naturliga affärsstödet för verksamhetscheferna. Utöver detta gör du i denna roll ekonomisk uppföljning och analyser, följer upp kund- och produktlönsamhet, gör produktkalkyler och utvecklar rapporter till verksamheten. Du kommer med förslag och implementerar förändringar i controllerverksamhetens processer och driver detta framåt.

Med din expertis inom området och med ett naturligt ledarskap är du med och driver Semper mot nya höjder!

Vem är du?

Du är en senior controller som har arbetat i en liknande roll i minst 5 år. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i förändringsarbete och du har förmågan att kunna arbeta operativt som Business Controller samtidigt som du kan lyfta blicken och tänka strategiskt för att på så vis få verksamheten att utvecklas. I grunden är du Civilekonom eller motsvarande, har mycket goda kunskaper i Excel samt talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Det är även starkt meriterande om du arbetat i SAP och är van vid att arbeta i olika rapporteringssystem.

Vi söker dig som är självgående, affärsinriktad och har en stark egen motor. Du har mycket positiv energi och du trivs i sammanhang av utveckling och förändring. För att trivas hos Semper bör du vara prestigelös och ha en serviceinriktad personlighet då organisationen ställer krav på verksamhetsnära support och snabb återkoppling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Semper med EQonomy/Wise Professionals. Vi går igenom ansökningar och finns tillgängliga för frågor med start i mitten av augusti. Kontakta då ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Semper

Semper har funnits sedan 1939 och började med att man uppfann ett sätt att torka mjölk till pulver. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är bolagets primära områden.

Semper är den ledande aktören i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt och omsätter ungefär 1,5 miljard SEK och är omkring 200 anställda i Norden. Sedan 2006 ägs Semper av den internationella livsmedelskoncernen Hero. Hero grundades 1886 och är idag privatägt med huvudkontor i Lenzburg i Schweiz. Hero Group omsätter 1,3 miljarder CHF och har totalt 4 300 anställda i 16 länder.

För mer information, gå in på www.semper.se

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer