Ledningsassistent till Immunicum AB

Tillsatt

Stockholm Heltid

Vill du arbeta i en bred roll i en internationell miljö? Ta gärna chansen och sök tjänsten på Immunicum AB!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ledningsassistent till Immunicum AB

Till Immunicum AB söker vi nu en Ledningsassistent. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via The Pace/Wise Professionals med goda chanser till fast anställning hos kund efter denna perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är i city, Klarabergsviadukten 63. 

Ditt uppdrag
I din roll som Ledningsassistent stöttar du VD och Ledningsgruppen. Det är en bred roll där ditt fokus ligger på att underlätta för VD och Ledningsgrupp så att deras vardag kan flyta på så bra som möjligt. Rollen innebär ett mycket varierande arbetsuppgifter och du förväntas klara av att hantera arbetsuppgifter parallellt. Till en början kommer du ansvara för det administrativa gällande Göteborgskontoret men det kommer förberedas en flytt av kontoret till ett kontorshotell i Göteborg, Då VD på företaget är engelsktalande är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Stötta i mail- och kalenderhantering
 • Ansvara för all elektronisk avtalshantering som är kopplad till verksamheten
 • Hantering av utlägg, reseräkningar och resebokningar för VD och andra inom ledningsgruppen
 • Förbereda material och underlag inför möten samt iordningställa ledningsgruppsmöten
 • Koordinera resor på ett så bra sätt som möjligt samt boka hotell och taxi i förväg för VD och ledningsgrupp
 • Kontaktperson för allt som rör IT
 • Ansvarig för växel
 • Ansvara för att nyanställda får telefon, dator och behörigheter
 • Attestera fakturor samt samla in underlag
 • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll där du stöttat en eller flera personer och därmed har förmåga att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du mycket proaktiv där du är trygg i din roll och litar på din egen besluts- och prestationsförmåga. Du är en god lagspelare och löser tillsammans med andra olika problem som kan uppstå i vardagen. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen vilket gör att du har mycket god förmåga att prioritera och styra andras tid.

Om företage
Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer