Ledningsassistent till Immunicum AB

Tillsatt

Stockholm Heltid

Vill du arbeta i en bred roll i en internationell miljö? Ta gärna chansen och sök tjänsten på Immunicum AB!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ledningsassistent till Immunicum AB

Till Immunicum AB söker vi nu en Ledningsassistent. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via The Pace/Wise Professionals med goda chanser till fast anställning hos kund efter denna perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är i city, Klarabergsviadukten 63. 

Ditt uppdrag
I din roll som Ledningsassistent stöttar du VD och Ledningsgruppen. Det är en bred roll där ditt fokus ligger på att underlätta för VD och Ledningsgrupp så att deras vardag kan flyta på så bra som möjligt. Rollen innebär ett mycket varierande arbetsuppgifter och du förväntas klara av att hantera arbetsuppgifter parallellt. Till en början kommer du ansvara för det administrativa gällande Göteborgskontoret men det kommer förberedas en flytt av kontoret till ett kontorshotell i Göteborg, Då VD på företaget är engelsktalande är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Stötta i mail- och kalenderhantering
 • Ansvara för all elektronisk avtalshantering som är kopplad till verksamheten
 • Hantering av utlägg, reseräkningar och resebokningar för VD och andra inom ledningsgruppen
 • Förbereda material och underlag inför möten samt iordningställa ledningsgruppsmöten
 • Koordinera resor på ett så bra sätt som möjligt samt boka hotell och taxi i förväg för VD och ledningsgrupp
 • Kontaktperson för allt som rör IT
 • Ansvarig för växel
 • Ansvara för att nyanställda får telefon, dator och behörigheter
 • Attestera fakturor samt samla in underlag
 • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll där du stöttat en eller flera personer och därmed har förmåga att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du mycket proaktiv där du är trygg i din roll och litar på din egen besluts- och prestationsförmåga. Du är en god lagspelare och löser tillsammans med andra olika problem som kan uppstå i vardagen. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen vilket gör att du har mycket god förmåga att prioritera och styra andras tid.

Om företage
Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer