Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Brukarkollektivet JAG söker Löneadministratör

Vill du jobba på en löneavdelning mitt i city? Då bör du klicka dig in på denna annons!

Till Brukarkollektivet JAG söker vi nu en positiv och professionell löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig 4-6 månader framåt med möjlighet till förlängning. JAG har sitt kontor centralt i Stockholm, med fem minuters gångavstånd från T-centralen.

 

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Deras ca 4000 anställda personliga assistenter måste förstås få en korrekt lön utbetalad varje månad – det är där du kommer in!

 

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra JAG:s löneavdelning som består av fyra personer och du rapporterar till löneansvarig. Du kommer tillsammans med teamet att hantera lön för deras ca 3000 anställda personliga assistenter. Lönesystemet som de arbetar i är Agda. Andra arbetsuppgifter som ingår är exempelvis:

  • Kontakt med anställda och chefer i lönerelaterade frågor
  • Administration av pensioner
  • Kontroll av reseräkningar och friskvårdsbidrag
  • Sammanställa statistik och skapa rapporter

 

Då löneavdelningens arbete går igenom en stor förändrings- och digitaliseringsprocess så kommer du att få vara med om implementeringar, konverteringar och förändringar i arbetssätt under kommande månader.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en YH-utbildning inom lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har jobbat minst något år med lön. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Agda. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du positiv och prestigelös. Du har ett stort driv och ser till att alltid leverera med en hög kvalitet. Då du kommer att ha en del kontakt med företagets anställda i den här rollen är det viktigt att du inser vikten av att ge en god service. Du värdesätter även ett gott samarbete i din arbetsgrupp.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

För att få veta mer specifikt om rollen som lönekonsult, följ denna länk: http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/17682-bli-en-del-av-var-vaxande-konsultverksamhet-inom-lon/

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvariga Julia Goossens (070-433 57 35, julia.goossens@wise.se) och Ellen Ritzer (073-521 65 25 ellen.ritzer@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal