Gruppchef till Inköpssupport till avdelningen Sortiment & Inköp

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Systembolaget behöver nu förstärka sitt team på Inköpssupport med en coachande och nyfiken gruppchef. Är du en prestigelös ledare som har ett genuint intresse för människor?
Då är det här jobbet för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna.

Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.

Avdelningen Sortiment & Inköp arbetar för att våra kunder ska få ett sortimentserbjudande i världsklass. Vi består av fem enheter som tillsammans ansvarar för ett kundanpassat, hållbart och inspirerande sortiment – njutning utan att någon tar skada. Men vi vill även vara en betydande spelare bakåt i leverantörskedjan. En inspiratör som påverkar utvecklingen i vår bransch mot hög kvalitet och schyssta förhållanden för såväl människor som miljö. Med vår expertkompetens bidrar vi till det mervärde som Systembolaget levererar.

Enheten Inköpssupport består av tre grupper: Inköpssupport, Märkningssupport och Privatimport samt en kvalitet- och verksamhetssamordnare. Enheten består av 24 medarbetare.

RollenDu kommer att vara ansvarig för gruppen Inköpssupport, ett självgående team om 10 personer. Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är av administrativ karaktär: artikelregistrering, dvs registrering av Systembolagets produkter i vårt affärssystem och artikeldataunderhåll av dryckessortimentet. Teamet ansvarar för support till våra dryckesleverantörer i administrativa frågor. Teamet stödjer och supportar i användningen av webbsystemet Leverantörsportalen, där dryckesleverantörerna själva använder flera applikationsfunktioner såsom offertregistrering och prisändring, men som också är Systembolagets huvudsakliga kommunikationskanal gentemot dem.

Du kommer tillsammans med gruppen att verka för en effektiv, kvalitetssäkrad artikelhantering, en uppskattad leverantörssupport och ett kundmöte som imponerar.

Du kommer ingå i enhetens ledningsgrupp.

Om digDu ser och tillvaratar dina medarbetares styrkor och potential och en av dina viktigaste drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är van att coacha mot uppsatta mål. Du har förmåga att skapa god stämning och gemenskap.

Du har arbetet mycket med ständiga förbättringar i arbetsrutiner, processer och systemstöd och du har erfarenhet av att leda grupper inom support och förvaltning. Vi ser gärna att du har förståelse för masterdata och även kunskaper i IFS och SQL.

Du kommunicerar väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Har du en akademisk examen så är det ett stort plus.

Som person har du ett genuint intresse för människor och för ditt eget ledarskap, du tycker om att samarbeta och är trygg i dig själv. Du är strukturerad och proaktiv i ditt sätt att arbeta och har förmågan att prioritera och planera. Du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Om din utveckling hos ossSystembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Vill du veta mer?Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänsten är belägen på huvudkontoret som finns vid Kungsträdgården.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals/The Pace. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 13 maj, så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer