Bris söker en erfaren organisationssekreterare/GS-assistent

Tillsatt

Stockholm

Bris söker nu en organisationssekreterare till kansliet i Stockholm.
Som organisationssekreterare på Bris vill du vara en del av att stärka barnets rättigheter.
Vi ser att du gillar ordning och reda och att du är skicklig i att planera ditt arbete.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om Bris:
Barnens rätt i samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå utsatta barn och ungdomar samt upprätta möjligheter för barn och ungdomar att föra en dialog med vuxna. FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete. Verksamheten finansieras till största del av gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring. Mer information om Bris finns på www.bris.se

Rollen:
Bris söker nu en ny organisationssekreterare/GS-assistent till kansliet i Stockholm. Som organisationssekreterare har du ett övergripande huvudansvar för att stödja generalsekreteraren och styrelseordförande i planering, genomförande, uppföljning, administration och kommunikation kring t ex styrelsemöten, kongress och verksamhetskonferens. Dessa evenemang genomförs i samverkan med övrig kanslipersonal, men under din ledning. Du samverkar med alla kansliets medarbetare samt ledningsgrupp och styrelseordförande. Du säkerställer att organisationen följer FRII:s och Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och att organisationens styrdokument är uppdaterade och tillgängliga.

Som assistent till generalsekreteraren arbetar du med administrativa arbetsuppgifter på en hög ansvarsnivå. Ditt arbete ska leda till att allt administrativt kring generalsekreterarens roll och uppgift flyter smidigt. Det innebär bland annat ansvar för ledningsgruppens sammanträden, konferenser, aktiviteter mm samt att föra protokoll vid dessa. Du hanterar generalsekreterarens kalender samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Som organisationssekreterare på Bris vill du vara en del av att stärka barnets rättigheter och du har god erfarenhet av folkrörelsearbete eller arbete i ideell sektor.

Vi ser att du gillar ordning och reda och att du är skicklig i att planera ditt arbete. 

Vi erbjuder dig:
En självständig roll i en organisation där alla, oavsett funktion, bidrar till vår vision om ett samhälle där barnets rättigheter respekteras i samhällets alla delar och där varje barn känner till sina rättigheter.

Vi söker dig som har/är:

 • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet

 • Erfarenhet av att arbeta i en medlemsbaserad organisation

 • En strukturerad person med talang för organisering och planering

 • Mycket god förmåga att skapa kontakter, nätverk och att samarbeta

 • Duktig på att kommunicera och få fram ett budskap i både text och tal på svenska

 • Du är serviceinriktad och vägledande

 • Förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt

 • God förmåga att leda projekt

 • Goda kunskaper i Office-paketet

Vill du veta mer?
Bris välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga eller etnisk och religiös tillhörighet. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, heltid och med målstyrd arbetstid.

Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals och The Pace. Har du frågor om tjänsten så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer