Bris söker en erfaren organisationssekreterare/GS-assistent

Tillsatt

Stockholm

Bris söker nu en organisationssekreterare till kansliet i Stockholm.
Som organisationssekreterare på Bris vill du vara en del av att stärka barnets rättigheter.
Vi ser att du gillar ordning och reda och att du är skicklig i att planera ditt arbete.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om Bris:
Barnens rätt i samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå utsatta barn och ungdomar samt upprätta möjligheter för barn och ungdomar att föra en dialog med vuxna. FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete. Verksamheten finansieras till största del av gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring. Mer information om Bris finns på www.bris.se

Rollen:
Bris söker nu en ny organisationssekreterare/GS-assistent till kansliet i Stockholm. Som organisationssekreterare har du ett övergripande huvudansvar för att stödja generalsekreteraren och styrelseordförande i planering, genomförande, uppföljning, administration och kommunikation kring t ex styrelsemöten, kongress och verksamhetskonferens. Dessa evenemang genomförs i samverkan med övrig kanslipersonal, men under din ledning. Du samverkar med alla kansliets medarbetare samt ledningsgrupp och styrelseordförande. Du säkerställer att organisationen följer FRII:s och Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och att organisationens styrdokument är uppdaterade och tillgängliga.

Som assistent till generalsekreteraren arbetar du med administrativa arbetsuppgifter på en hög ansvarsnivå. Ditt arbete ska leda till att allt administrativt kring generalsekreterarens roll och uppgift flyter smidigt. Det innebär bland annat ansvar för ledningsgruppens sammanträden, konferenser, aktiviteter mm samt att föra protokoll vid dessa. Du hanterar generalsekreterarens kalender samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Som organisationssekreterare på Bris vill du vara en del av att stärka barnets rättigheter och du har god erfarenhet av folkrörelsearbete eller arbete i ideell sektor.

Vi ser att du gillar ordning och reda och att du är skicklig i att planera ditt arbete. 

Vi erbjuder dig:
En självständig roll i en organisation där alla, oavsett funktion, bidrar till vår vision om ett samhälle där barnets rättigheter respekteras i samhällets alla delar och där varje barn känner till sina rättigheter.

Vi söker dig som har/är:

 • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet

 • Erfarenhet av att arbeta i en medlemsbaserad organisation

 • En strukturerad person med talang för organisering och planering

 • Mycket god förmåga att skapa kontakter, nätverk och att samarbeta

 • Duktig på att kommunicera och få fram ett budskap i både text och tal på svenska

 • Du är serviceinriktad och vägledande

 • Förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt

 • God förmåga att leda projekt

 • Goda kunskaper i Office-paketet

Vill du veta mer?
Bris välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga eller etnisk och religiös tillhörighet. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, heltid och med målstyrd arbetstid.

Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals och The Pace. Har du frågor om tjänsten så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer