Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorsassistent på 50% till bolag på Östermalm

Nu söker vi en serviceinriktad Kontorsassistent som vill arbeta deltid över sommaren, möjlighet till förlängning!

Till vår kund söker vi nu en Kontorsassistent på 50%. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till sista augusti med möjlighet till förläning. Start för tjänsten är så snart som möjligt. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler på Östermalm.

Ditt uppdragVår kund är nu i behov av en serviceinriktad och prestigelös Kontorsassistent som ansvarar för den dagliga driften på kontoret samt ger service till företagets medarbetare och besökare. Kulturen på företaget är väldigt familjär och det är viktigt att du som person är tillmötesgående och tycker om att möta olika typer av människor.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i din roll:

  •         Ansvara för att kontorslokalerna alltid är representativa samt koordinera inför möte
  •         Ansvara för beställning och inköp av kontorsmaterial
  •         Ta emot besökare och inkommande samtal via huvudväxeln
  •         Hantera post, bud och leveranser till och från kontoret.
  •         Ge service till möten med exempelvis kaffe, luncher, presentationsutrustning, kopiering mm
  •         Övriga administrativa uppgifter samt allmän trivsel i kontorsmiljön såsom blommor, dekorationer och fika.

Din bakgrundDin roll är värdefull för både företaget och kollegorna, din främsta uppgift är att se till att kontoret fungerar bra. Vi söker dig som brinner för service samt har 1 års tidigare erfarenhet av en liknade roll inom service. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är en god kommunikatör.

För att axla rollen som Kontorsassistent trivs du i en koordinerande och administrativ roll. Då företaget har många besökare är det viktigt att du alltid bemöter människor på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Som person är du serviceinriktad, positiv och ordningsam samt uppskattar att stötta och underlätta för dina kollegor. Du ligger alltid steget före och ser vad din omgivning är i behov av.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Förtroendearbetstid