Affärsdriven HR-Chef – vill du vara en i laget?

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur. Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget
Som HR-Chef på Atea kommer du att planera, leda och fördela HR-arbetet. Du coachar HR-teamet så att alla får växa och utvecklas inom sina roller. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och samordna strategiska HR-frågor och att koppla företagets mål till ett HR-arbete i världsklass.

HR-avdelningens uppdrag handlar till stor del om att säkerställa det bästa laget; att våra chefer och medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb; att de har rätt kompetens; rätt verktyg och resurser och möjlighet till utveckling så att vi alltid ligger i framkant. I det arbetet ingår att säkerställa processer inom bland annat, arbetsmiljö, introduktion, arbetsrätt, utbildning, rekrytering, talangförsörjning och employer branding etc. HR-teamet är ett starkt och kompetent gäng medarbetare, måna om att göra ett bra arbete som både utmanar och stöttar vår organisation.

 

Vem är Du?
Till vårt landslag söker vi såklart en stjärna! Vi är säkra på att du har riktigt goda ledaregenskaper liksom erfarenheter. Du har förmåga att planera arbetet med struktur och tydlighet.

Som chef är du delegerande och involverande, coachande, inspirerande och entusiasmerande. Som medarbetare visar du lyhördhet, integritet och handlingskraft. Givetvis är hög kompetens inom HR-området ett krav.

 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

 

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börs. Läs mer på www.atea.se eller kika på filmen i slutat av annonsen!

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se 073-521 65 98 eller Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-06-26 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Kista.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ENV7xYezQMs&list=PL2VVoIrkgyJSdmvzX2Jqy-eLvDLVDDdjN&index=2

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Verksamhetsutvecklare – Kundservice till Ellevio

Vill du ta vår kundservice till nästa nivå? Vi söker dig som trivs i en roll som är både operativ och strategisk i en bransch som ligger rätt i tiden. Har du erfarenhet från en ledande roll på en kundservice eller är du van att utveckla kundprocesser, kanske båda? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer