Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Affärsdriven HR-Chef – vill du vara en i laget?

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur. Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget
Som HR-Chef på Atea kommer du att planera, leda och fördela HR-arbetet. Du coachar HR-teamet så att alla får växa och utvecklas inom sina roller. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och samordna strategiska HR-frågor och att koppla företagets mål till ett HR-arbete i världsklass.

HR-avdelningens uppdrag handlar till stor del om att säkerställa det bästa laget; att våra chefer och medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb; att de har rätt kompetens; rätt verktyg och resurser och möjlighet till utveckling så att vi alltid ligger i framkant. I det arbetet ingår att säkerställa processer inom bland annat, arbetsmiljö, introduktion, arbetsrätt, utbildning, rekrytering, talangförsörjning och employer branding etc. HR-teamet är ett starkt och kompetent gäng medarbetare, måna om att göra ett bra arbete som både utmanar och stöttar vår organisation.

 

Vem är Du?
Till vårt landslag söker vi såklart en stjärna! Vi är säkra på att du har riktigt goda ledaregenskaper liksom erfarenheter. Du har förmåga att planera arbetet med struktur och tydlighet.

Som chef är du delegerande och involverande, coachande, inspirerande och entusiasmerande. Som medarbetare visar du lyhördhet, integritet och handlingskraft. Givetvis är hög kompetens inom HR-området ett krav.

 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

 

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börs. Läs mer på www.atea.se eller kika på filmen i slutat av annonsen!

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se 073-521 65 98 eller Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-06-26 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Kista.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ENV7xYezQMs&list=PL2VVoIrkgyJSdmvzX2Jqy-eLvDLVDDdjN&index=2