Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Captive Manager/Redovisningsekonom till Marsh

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens? Sporras du av en högpresterande miljö där du får agera konsultativt i din specialistroll? Då kan tjänsten på internationella Marsh Management Services Sweden AB vara din nästa utmaning!

Om rollen

Som Captive Manager på Marsh Management är du en del av ett team på 6 personer där du får ta ett helhetsansvar för dina kunder. Du agerar konsultativt och rådgivande och ansvarar för analysarbete, återförsäkringslösningar samt löpande ekonomisk förvaltning. Marsh Management erbjuder rådgivning och administrativt stöd för Captivebolag och dess försäkringslösningar; ett koncerninternt försäkringsbolag som försäkrar större eller valda delar av ägarbolagets försäkringsprogram.

Marsh Management sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm och i denna roll rapporterar du direkt till VD.

I rollen kommer du att arbeta med:

  • Analysarbete och återförsäkringsupplägg
  • Etablering av captivebolag; koncessionsansökan, kontakter med finansinspektionen samt bolagsverket
  • Löpande ekonomisk förvaltning inklusive bokslutsarbete
  • Rådgivning om strukturen på Captivet

Vem är du?Vi söker dig som har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 3 år och trivs i en roll där du får möjligheten att ansvara för och driva ditt eget arbete. Du har en gedigen grundläggande kunskap inom redovisning och bokslutsarbete och en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du är även en mycket van Excel-användare. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen.

Som person är du driven och stresstålig samt van att arbeta under press och möta deadlines. Du är prestigelös och orädd och har ett naturligt kundfokus där du agerar med engagemang och service. Arbetsplatsen har ett öppet klimat med en avslappnad jargong, så för att trivas i miljön är du positiv, lättsam och öppen.

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar Marsh Management med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på 070-775 95 40 och Sofie Forsman på 070-356 77 37. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om Marsh ManagementMarsh Management är en del av Marsh & McLennan Companies där även Marsh, Mercer, Guy Carpenter och Oliver Wyman ingår. I Stockholm har Marsh & McLennan Companies totalt ca 150 anställda.

Marsh Managements uppdrag är att erbjuda kunskap och försäkringslösningar samt administration av Captivebolag över hela världen. Totalt har bolaget fler än 450 anställda i världen och hanterar över 1 260 kunder. Marsh Management har relationer med alla stora parter inom försäkringsbranschen vilket ger strategiska resurser som möjliggör skapandet av helhetslösningar åt bolagets kunder. 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal