Global HRBP till Rusta

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Rusta har gjort en fantastisk resa under de senaste åren och har mycket spännande framför sig. Vi är ett företag i kraftig tillväxt med högt tempo och ett starkt engagemang, vi söker därför medarbetare som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Just nu söker vi en Global HR Business Partner till vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Rusta har gjort en fantastisk resa under de senaste åren och har mycket spännande framför sig. Vi är ett företag i kraftig tillväxt med högt tempo och ett starkt engagemang, vi söker därför medarbetare som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Just nu söker vi en Global HR Business Partner till vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

 

V-ad ska du göra?

Som Global HR Business Partner är du en del av vårt HR- och löneteam och rapporterar till Jozef Khasho som är HR-chef. Tillsammans med våra chefer och ledare både i Sverige och Asien ansvarar du för att säkra HR-leveransen samt utvecklar processer som skapar engagemang och ett gott ledarskap. Du arbetar konsultativt och affärsinriktat inom hela HR-området med både operativa och strategiska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

 

  • Aktivt bidra till uppbyggnaden av en affärsnära och värdeskapande HR-funktion
  • Driva projekt inom HR som t ex organisationsutveckling och förändring
  • Förmedla och sprida Rustas värderingar samt verka för en ökad mångfald/jämställdhet
  • Implementera ett enhetligt och proaktivt HR-arbete inom ditt organisatoriskt avgränsade område i Sverige och Asien, t ex vad gäller:

• ledarskaps- och kompetensutveckling

• rekrytering och introduktion

• arbetsrätt och förhandling

• arbetsmiljörelaterade frågor

• genomförande av utbildningar på ett pedagogiskt sätt

 

Vem är du?

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett brinnande intresse för organisations- och ledarskapsfrågor, och du sätter ett stort värde i att skapa och förvalta relationer. Du är trygg i din professionella identitet och vågar ställa krav, följa upp och utmana. Samtidigt stimuleras du av ett problemlösande arbete med hög grad av självständighet och eget ansvar. Rusta strävar efter att vara en arbetsplats med högt i tak och vi värdesätter medarbetare som aktivt bidrar med nya idéer för att utveckla både sig själva och arbetet. Vidare tror vi att du har:

  • Gedigen erfarenhet av operativt och taktiskt HR-arbete och chefsstöd från företag med väletablerade och fungerande HR-processer
  • Erfarenhet från mer komplexa organisationer, helst med internationella kontaktytor
  • Relevant akademisk utbildning, gärna inriktning organisationspsykologi
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig professionellt och pedagogiskt på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
  • Arbetat inom detaljhandeln så att du är insatt i våra avtalsområden och således har förståelse för de frågor våra chefer möter i sitt dagliga arbete

 

Vilka är vi?

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 105 varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande, dock senast den 31 augusti 2017.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer