Löneadministratör till Tikkurila

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du vara med på en spännade utvecklingsresa på ett av Sveriges ledande färgföretag? Läs då mer om rollen som Löneadministratör på Tikkurila nedan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Tikkurila söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start under augusti september, under 4-6 månader med möjlighet till förlängning.

 

Ditt uppdrag

Tikkurila är ett ledande färgföretag i Sverige, och en del av den internationella koncernen Tikkurila Group. Deras starka varumärkesportfölj innehåller marknadsledande varumärken för professionella och konsumenter som Alcro, Beckers och Palett & Co

Tikkurila Sverige AB grundades 1865 och har sitt huvudkontor i fina, moderna lokaler i Hammarby Sjöstad Stockholm. Företaget har en toppmodern produktionsenhet i Nykvarn samt butiker över hela landet.

Företaget genomgår just nu en större omorganisation och söker två löneadministratörer som vill vara med på en spännande utvecklingsresa! Som löneadministratörer kommer ni att ansvara för administrationen av lönerna för företagets drygt 320 anställda i lönesystemet AGDA. Du som löneadministratör kommer att hantera såväl tjänstemanna- som kollektivlöner. Inom bolaget har man fem olika kollektivavtal. Du kommer att ansvara för dina egna löner där du arbetar med hela lönekedjan, från ax till limpa.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete där du arbetat med hela löneprocessen. Du har tidigare arbetat i lönesystemet AGDA och har god vana av att tolka olika kollektivavtal.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Då företaget genomgår en omorganisation ser vi att du är flexibel och är trygg i din roll som löneadministratör. Vidare är du positiv och serviceminded. Då rollen innebär mycket support till chefer och medarbetare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer