Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Tikkurila

Vill du vara med på en spännade utvecklingsresa på ett av Sveriges ledande färgföretag? Läs då mer om rollen som Löneadministratör på Tikkurila nedan!

Till Tikkurila söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start under augusti september, under 4-6 månader med möjlighet till förlängning.

 

Ditt uppdrag

Tikkurila är ett ledande färgföretag i Sverige, och en del av den internationella koncernen Tikkurila Group. Deras starka varumärkesportfölj innehåller marknadsledande varumärken för professionella och konsumenter som Alcro, Beckers och Palett & Co

Tikkurila Sverige AB grundades 1865 och har sitt huvudkontor i fina, moderna lokaler i Hammarby Sjöstad Stockholm. Företaget har en toppmodern produktionsenhet i Nykvarn samt butiker över hela landet.

Företaget genomgår just nu en större omorganisation och söker två löneadministratörer som vill vara med på en spännande utvecklingsresa! Som löneadministratörer kommer ni att ansvara för administrationen av lönerna för företagets drygt 320 anställda i lönesystemet AGDA. Du som löneadministratör kommer att hantera såväl tjänstemanna- som kollektivlöner. Inom bolaget har man fem olika kollektivavtal. Du kommer att ansvara för dina egna löner där du arbetar med hela lönekedjan, från ax till limpa.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete där du arbetat med hela löneprocessen. Du har tidigare arbetat i lönesystemet AGDA och har god vana av att tolka olika kollektivavtal.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Då företaget genomgår en omorganisation ser vi att du är flexibel och är trygg i din roll som löneadministratör. Vidare är du positiv och serviceminded. Då rollen innebär mycket support till chefer och medarbetare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal