Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-assistent med lönekunskaper till Avnet Nortec AB

Vi söker dig som vill jobba i en kombinerad HR- & löneroll på trevliga Avnet Nortec i Sundbyberg!

Till Avnet Nortec AB söker vi nu en HR-assistent med löneerfarenhet. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig till och med mars 2018. För rätt person finns därefter goda möjligheter till förlängning.

Avnet sitter i snygga, nyrenoverade lokaler i Sundbyberg. Här får du ett gäng härliga kollegor som både tycker om att arbeta och hitta på trevliga aktiviteter ihop. Fredagsfika på kontoret är en tradition som det inte tummas på!

 

Ditt uppdrag

I din roll som HR-assistent arbetar du med fokus på att koordinera Avnets lönehantering. De har sina löner outsourcade till en extern part, mot vilken du blir främsta kontaktperson. Du ansvarar föradministrationen kopplat till löner och förmåner samt statistikföring och rapportering såväl internt som externt. Det förväntas också att du håller dig a jour med gällande lagar & kollektivavtal samt företagets policys m.m. för att alltid kunna leverera med bästa möjliga kvalitet.

Du tillhör företagets nordiska HR avdelning och kommer därför att supportera Avnets medarbetare runtom i norden i HR- och lönerelaterade frågor. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR Manager Nordic och stötta henne i olika typer av HR-administrativa uppgifter.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom lön eller personal/HR alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av löneadministration sedan tidigare och vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift och är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP samt kan finska, danska och/eller norska.

Som person är du serviceinriktad, självgående och har ett sinne för detaljer. Vi ser gärna att du är bra på att ta egna initiativ och trivs med att driva dina egna processer. För att framgångsrikt axla denna roll bör du vara en person som alltid ser till att ha en god framförhållning och är proaktiv i din kommunikation.

 

Om Avnet Nortec AB

Avnet är en av världens största distributörer av elektronikkomponenter, dator-produkter och inbyggnadssystem från ledande tillverkare. Med kontor över hela världen, marknadsför och lagerhåller Avnet dessa produkter samt tillför mervärde i form av tekniska tjänster och ”Supply Chain Management”.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal