Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Engagerad medarbetare sökes till backofficeavdelning inom finansiering

Är du en serviceinriktad och strukturerad ekonom med tidigare erfarenhet från bank eller finansbolag? Vill du leverera service i världsklass och bli en del av Nordic Finance resa framåt?

Om rollenNordic Finance söker branschens bästa administratör till sin Backoffice. Som en del av teamet fungerar du som länken mellan företagets kunder, leverantörer, kollegor och aktuella samarbetspartners vilket innebär daglig kontakt via telefon, mail och personliga möten. I din roll ingår bland annat:

  •         Kvalitetssäkring av förtagets affärer och samarbeten
  •         Formaliakontroll och granskning av inkommande avtal
  •         Lösenhantering, försäkringsfrågor och obeståndsärenden
  •         Kundvård

Vem söker vi?Vi söker dig som har en bakgrund från bank, finans eller ekonomi. Kanske sitter du idag i en liknande roll inom administration på ett bolag inom finansbranschen. Eller så arbetar du kanske som ekonomiassistent med erfarenhet av finansiering/inkasso/kredit. Du har god affärsförståelse och intresse att se din del av affären. Det är även meriterande om du har erfarenhet av finansieringslösningar såsom leasing eller hyra.

Som person har du stark social förmåga och är duktigt på att bygga relationer med kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du är trygg i dig själv, prestigelös och är inte är rädd att ta egna initiativ samt är van att driva ditt eget arbete framåt. Självklart är du serviceminded ut i fingerspetsarna och trivs när du får leverera service i världsklass.

Om Nordic FinanceNordic Finance är ett av Sveriges snabbast växande finansbolag som omsatte drygt 600 miljoner år 2016. Med fokus på finansiering, leasing och hyra, kan vi hjälpa kunder i olika typer av branscher att förverkliga sina drömmar och vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar.

Nu växlar vi upp ytterligare med en ny stark huvudpartner – Verdane Capital vilket innebär att Nordic Finance stärker sin position på marknaden och leder till stora utvecklingsmöjligheter för de som vill vara med i denna expansionsfas. I dagsläget är vi 25 anställda och sitter centralt i Stockholm med kontor i Göteborg och Helsingfors. Hos oss är det viktigt att du trivs på jobbet och har viljan att utvecklas. Vi drivs av engagemang, glädje och teamwork där vårt mål är att ”Vi skall alltid ha nöjda kunder”. Framåt har vi stora planer och fortsätter att växa och utvecklas. Nu söker vi en person som vill vara med på vår resa!

Tag chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar Nordic Finance med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på asa.schramm@eqonomy.se eller kandidatansvarige Jenna Hemberg på jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Lunchförmåner