Engagerad medarbetare sökes till backofficeavdelning inom finansiering

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en serviceinriktad och strukturerad ekonom med tidigare erfarenhet från bank eller finansbolag? Vill du leverera service i världsklass och bli en del av Nordic Finance resa framåt?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Lunchförmåner

Om rollen
Nordic Finance söker branschens bästa administratör till sin Backoffice. Som en del av teamet fungerar du som länken mellan företagets kunder, leverantörer, kollegor och aktuella samarbetspartners vilket innebär daglig kontakt via telefon, mail och personliga möten. I din roll ingår bland annat:

  •          Kvalitetssäkring av förtagets affärer och samarbeten
  •          Formaliakontroll och granskning av inkommande avtal
  •          Lösenhantering, försäkringsfrågor och obeståndsärenden
  •          Kundvård

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en bakgrund från bank, finans eller ekonomi. Kanske sitter du idag i en liknande roll inom administration på ett bolag inom finansbranschen. Eller så arbetar du kanske som ekonomiassistent med erfarenhet av finansiering/inkasso/kredit. Du har god affärsförståelse och intresse att se din del av affären. Det är även meriterande om du har erfarenhet av finansieringslösningar såsom leasing eller hyra.

Som person har du stark social förmåga och är duktigt på att bygga relationer med kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du är trygg i dig själv, prestigelös och är inte är rädd att ta egna initiativ samt är van att driva ditt eget arbete framåt. Självklart är du serviceminded ut i fingerspetsarna och trivs när du får leverera service i världsklass.

Om Nordic Finance
Nordic Finance är ett av Sveriges snabbast växande finansbolag som omsatte drygt 600 miljoner år 2016. Med fokus på finansiering, leasing och hyra, kan vi hjälpa kunder i olika typer av branscher att förverkliga sina drömmar och vår målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar deras förväntningar.

Nu växlar vi upp ytterligare med en ny stark huvudpartner – Verdane Capital vilket innebär att Nordic Finance stärker sin position på marknaden och leder till stora utvecklingsmöjligheter för de som vill vara med i denna expansionsfas. I dagsläget är vi 25 anställda och sitter centralt i Stockholm med kontor i Göteborg och Helsingfors. Hos oss är det viktigt att du trivs på jobbet och har viljan att utvecklas. Vi drivs av engagemang, glädje och teamwork där vårt mål är att ”Vi skall alltid ha nöjda kunder”. Framåt har vi stora planer och fortsätter att växa och utvecklas. Nu söker vi en person som vill vara med på vår resa!

Tag chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar Nordic Finance med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på asa.schramm@eqonomy.se eller kandidatansvarige Jenna Hemberg på jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Nordic Finance

Klara Södra kyrkogata 1, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer