Hyresgästföreningen söker personalchef

Tillsatt

Vill du arbeta på en arbetsplats som gör skillnad i människors vardag? På en personalenhet som har ambitionen att alltid leverera bästa möjliga kvalité och service till såväl chefer som medarbetare?

Vi söker nu en personalchef till vårt förbundskontor på Norrlandsgatan i centrala Stockholm.

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation.

Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse Hyresgästföreningen verkar för ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Organisationen genomsyras av tre kärnvärden – Nytta, Glöd och Förnyelse.

Läs gärna mer om oss på www.hyresgastforeningen.se

Rollen
I rollen som personalchef arbetar du med att leda, samordna och utveckla personalpolitiken på Hyresgästföreningen. Du ansvarar för facklig samverkan samt rådgivning och tillämpning av föreningens kollektivavtal. Vidare ingår chefsstöd samt personalansvar för en grupp om tre personalspecialister.

 Du kommer att:

 • Ta initiativ till och genomföra strategiskt utvecklingsarbete
 • Inneha övergripande arbetsgivaransvar för anställda i Hyresgästföreningen
 • Initiera och leda projekt inom personalområdet
 • Driva och implementera policys, riktlinjer och processer inom personalområdet för hela                 Hyresgästföreningen
 • Svara för arbetsrättslig rådgivning och arbeta med kollektivavtals-, tviste- och                       löneförhandlingar
 • Ge stöd till chefer

Mer om dig:

Som personalchef är du i en ständig dialog med chefer, medarbetare och facket i olika frågor, högt och lågt. Som person är du trygg och erfaren i din HR kompetens och kan hantera alla frågor som kommer från en medlemsorganisation. Du är samarbetsinriktad och innehar egenskaper som lösningsorienterad och personlig mognad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid rekryteringen.

Du har även:

 •          Högskoleexamen som bedöms lämplig
 •          Minst fem års erfarenhet från liknande tjänst
 •          Erfarenhet av fackliga förhandlingar, arbetsmiljö- och Comp & Ben frågor
 •          Meriterande är erfarenhet av ideell sektor och av att bedriva mångfaldsarbete
 •          Mkt god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

 Intresserad!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på telefonnummer 076-525 38 51 eller lisa.siden@wise.se

Facklig kontaktperson SACO, Stina Touma,  tel: 0771-443 443

Sista ansökningsdag är 14/9 vänligen registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se Vi tar endast emot ansökningar via www.wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer