Hyresgästföreningen söker personalchef

Tillsatt

Vill du arbeta på en arbetsplats som gör skillnad i människors vardag? På en personalenhet som har ambitionen att alltid leverera bästa möjliga kvalité och service till såväl chefer som medarbetare?

Vi söker nu en personalchef till vårt förbundskontor på Norrlandsgatan i centrala Stockholm.

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation.

Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse Hyresgästföreningen verkar för ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Organisationen genomsyras av tre kärnvärden – Nytta, Glöd och Förnyelse.

Läs gärna mer om oss på www.hyresgastforeningen.se

Rollen
I rollen som personalchef arbetar du med att leda, samordna och utveckla personalpolitiken på Hyresgästföreningen. Du ansvarar för facklig samverkan samt rådgivning och tillämpning av föreningens kollektivavtal. Vidare ingår chefsstöd samt personalansvar för en grupp om tre personalspecialister.

 Du kommer att:

 • Ta initiativ till och genomföra strategiskt utvecklingsarbete
 • Inneha övergripande arbetsgivaransvar för anställda i Hyresgästföreningen
 • Initiera och leda projekt inom personalområdet
 • Driva och implementera policys, riktlinjer och processer inom personalområdet för hela                 Hyresgästföreningen
 • Svara för arbetsrättslig rådgivning och arbeta med kollektivavtals-, tviste- och                       löneförhandlingar
 • Ge stöd till chefer

Mer om dig:

Som personalchef är du i en ständig dialog med chefer, medarbetare och facket i olika frågor, högt och lågt. Som person är du trygg och erfaren i din HR kompetens och kan hantera alla frågor som kommer från en medlemsorganisation. Du är samarbetsinriktad och innehar egenskaper som lösningsorienterad och personlig mognad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid rekryteringen.

Du har även:

 •          Högskoleexamen som bedöms lämplig
 •          Minst fem års erfarenhet från liknande tjänst
 •          Erfarenhet av fackliga förhandlingar, arbetsmiljö- och Comp & Ben frågor
 •          Meriterande är erfarenhet av ideell sektor och av att bedriva mångfaldsarbete
 •          Mkt god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

 Intresserad!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på telefonnummer 076-525 38 51 eller lisa.siden@wise.se

Facklig kontaktperson SACO, Stina Touma,  tel: 0771-443 443

Sista ansökningsdag är 14/9 vänligen registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se Vi tar endast emot ansökningar via www.wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer