HR Business Partner till DigitalRoute

Tillsatt

Stockholm

Är du intresserad av en bred affärsnära HR-roll i ett globalt techbolag med huvudkontor i Stockholm? Till DigitalRoute söker vi nu en HR Business Partner som utöver löpande chefsstöd kommer att vara med och driva bolagets arbete kring bland annat employer branding, rekrytering och onboarding.

Vad ska du göra?

I rollen som HRBP arbetar du i en bred affärsnära HR-roll och ingår i ett team som, utöver dig själv, består av en HR-chef och kontorschef. I dina ansvarsområden ingår att stötta chefer i löpande HR-frågor, såsom rekrytering, arbetsrättsliga frågor, kompetensfrågor, förmånsfrågor mm. Du kommer också att driva egna processer och projekt, framförallt inom områdena employer branding, rekrytering och onboarding. Bolaget har anställda i sju länder över hela världen, och HR-arbetet präglas därför av ett ständigt globalt fokus där det givna språket är engelska. Du kommer att arbeta nära bolagets samtliga chefer och vara en mycket viktig person för HR-chefen, som du också rapporterar till.

DigitalRoute sitter i nyrenoverade öppna lokaler centralt i Stockholm.

 

Vem är du?

Du arbetar efter värdeorden open-minded, expert och committed vilket innebär att du, precis som dina kollegor, har hög ambitionsnivå och samtidigt är ödmjuk och nyfiken på att utvecklas tillsammans med andra. För att trivas i rollen tar du gärna egna initiativ och du driver gärna självständigt egna projekt och processer. Du är van att jobba brett och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter i en snabbföränderlig miljö.

Vi söker en person med 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna med fokus på ovan nämnda delar. VI ser att du gärna har tidigare erfarenhet från IT-branchen, gärna i en bred HR-roll alternativt med rekrytering av IT-profiler. Du har kanske jobbat som konsultchef/rekryteringskonsult med fokus på IT-rekryteringar ett par år och därefter haft en mer renodlad roll inom HR, alternativt jobbat i mer traditionella HR-roller några år. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en global miljö och du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Om du även är certifierad i Cut-e är det ett stort plus.

 

Vilka är vi?

DigitalRoute är ett svenskt mjukvarubolag som idag har anställda i sju länder världen över. Bolaget grundades år 2000 och har idag omkring 170 anställda. Huvudkontoret är placerat i Stockholm, med regionskontor i Kuala Lumpur och Atlanta. Bolaget säljer den egenutvecklade mjukvaran, MediationZone (”MZ”), som används för datahantering och dataintegration. För mer information om bolaget, se www.digitalroute.com.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 september 2017.

Vi hörs!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer