Är du Praktikertjänsts nya lönechef?

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du Praktikertjänsts nya Lönechef som vill vara med och driva koncernens lönefunktion mot nya höjder? Vi söker dig som är en erfaren ledare med förmågan att entusiasmera dina medarbetare.

Vill du vara med på en spännande resa och ansvara för en lönefunktion som hanterar drygt 10 000 löner hos Sveriges mest attraktiva vårdföretag? Vi söker dig som är en van ledare med förmågan att entusiasmera dina medarbetare och som har dokumenterad erfarenhet av att driva förändringsprocesser på en löneavdelning med ett lyckat resultat!

Det här är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos kunden. Placering är i Praktikertjänsts nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. Här kommer du till ett företag i ständig utveckling med trevlig stämning och högt i tak!

Bakgrund

Praktikertjänsts lönefunktion består av 15 medarbetare som tillsammans hanterar drygt 10 000 löner för moderbolaget och 15 olika dotterbolag. Som lönechef har du det övergripande ansvaret för hela lönefunktionen. Du hanterar personalfrågor, håller i utvecklingssamtal, leder gruppmöten och stöttar teamet i det dagliga arbetet. Vidare har du ansvar över funktionens processer och system. Du är ytterst ansvarig för att leda gruppen framåt och se till att lönehanteringen håller högsta möjliga kvalitet och servicenivå ut mot organisationen. Vidare kommer du att vara drivande i den förändringsprocess som funktionen står inför.

 

Ditt uppdrag & vision framåt

Du får möjligheten att vara med på en spännande resa där du kommer att leda den förändring som kommer att ske på företagets lönefunktion, då Praktikertjänst står inför ett systembyte inom lön och HR. Här kommer du att samarbeta med en extern projektledare och med systemleverantören för att kravställa och utveckla bästa möjliga systemstöd. Vidare kommer du att behöva se över processerna och arbetssättet på lönefunktionen för att bestämma hur man ska organisera sig framåt. Allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en förstklassig lönehantering.

Praktikertjänst är och vill fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och du som ledare spelar en stor roll i detta. Du är en idérik initiativtagare med en tydlig målbild om vart avdelningen är på väg och det ter sig naturligt för dig att entusiasmera dina medarbetare.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med en gedigen bakgrund som ledare inom löneområdet. Vi ser gärna att du har en akademisk examen alternativt en utbildning inom löneområdet, men det är inget krav. Du har tidigare erfarenhet av systembyten och att framgångsrikt leda personal genom förändringsprocesser. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av operativt lönearbete och en god förståelse för hela löneprocessen. Vidare är du systemintresserad och är van vid att arbeta på en strategisk nivå där du har många olika kontaktytor.

Som person är du trygg i ledarrollen och har en stark förmåga att leda och engagera din omgivning. Som ledare är du lyhörd, kommunikativ och tydlig, att dina medarbetare trivs är A och O för dig. För att trivas i rollen bör du tycka om att utforma dina egna uppdrag, vara strukturerad i ditt sätt att arbeta och ha ett eget driv. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar och du har en god förmåga att skapa relationer samt att fatta egna beslut. Här får du stora möjligheter att påverka och vara med att utveckla Praktikertjänsts lönefunktion under en riktigt spännande förändringsprocess!

 

Erbjudande

Vi på Praktikertjänst kan erbjuda våra anställda förmånliga företagsförmåner såsom: flextid, tjänstepension, tillgång till semesterbostad, sommartid, arbetstid som slutar kl.15 varje fredag, subventionerad lunch och ett generöst friskvårdsbidrag.

Utöver goda förmåner erbjuds du i denna roll bidra med dina egna idéer och visioner, möjlighet att utvecklas, ta ett stort ansvar och påverka din egen arbetssituation.

 

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige och är Sveriges mest attraktiva vårdföretag. I över 50 år har vi erbjudit småskalig hälso- och sjukvård nära patienterna. Praktikertjänst är indelade i fem affärsområden; Tandvård, Specialistvård, Primärvård & Rehabilitering, Affärsutveckling och Praktikerservice. Våra kärnvärden är omtanke, nytänkande och professionalism.

För närmare beskrivning av Praktikertjänst kan du se följande film:

https://www.youtube.com/watch?v=8pjZ5KwT_Tc#action=share

  

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose (karin.rose@wise.se, 072-303 59 24) eller Julia Goossens (julia.goossens@wise.se, 070-433 57 35).

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 14/10 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer