Nu söker vi en Executive Assistant till fastighetsbolaget NREP

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en Executive Assistant till NREPs partner och CFO.
Vill du arbeta på en arbetsplats där proaktivitet och initiativtagande uppmuntras?
Är du en trygg assistent som tar ansvar, är lösningsorienterad och duktig på struktur?
Då kan det här vara rollen för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Privat sjukförsäkring

Vad innebär rollen?
Rollens viktigaste ansvar är att underlätta, koordinera och strukturera vardagen för NREPs partner och CFO. Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är:

·        Avancerad mail- och kalenderhantering

·        Ansvar för möten – inbjudningar, agendor, protokoll, uppföljning av actions

·        Koordinering så att policys och manualer är uppdaterade

·        Koordinering av månads- och kvartalsrapporter internt 

·        Vara behjälplig vid rekrytering och onboarding

·        Ta fram presentationsmaterial

·        Planering och utförande av event 

·        Rese- och hotellbokningar

·        Viss research

·        Ad hoc uppgifter

I mån av tid stöttar du även ytterligare två direktors i Luxemburg och Danmark med främst resebokningar och enklare administration.

Vem är du?
Vi ser att du är van och trygg i rollen som assistent och att du är duktig på att koordinera och strukturera både i stort och smått. Du är självständig och prestigelös. Proaktivitet och att ligga steget före är en självklarhet för dig. Du tar med lätthet ett helhetsansvar för exempelvis kalenderhantering, att driva projekt eller att förbereda möten och du vet vad som ska prioriteras.

Du har en professionell attityd och du uppskattar att ha mycket kontaktytor. Du värdesätter hög kvalité och ser lösningar istället för problem. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i hela Officepaketet.

Har du dessutom erfarenhet från fastighetsbranschen eller finansbranschen och pratar finska så är det ett stort plus.

Vilka är NREP?
Hemma i Norden är NREP en vertikalt integrerad produktinnovatör för fastigheter, utvecklare, investerare och operatörer som syftar till att göra fastigheter bättre. Vi tar ett mångfaldsperspektiv och utnyttjar vårt tvärvetenskapliga team för att utveckla fastigheter men också fastighetsförankrade företag som skapar långsiktigt värde för hyresgäster, investerare och i de samhällen där vi investerar.

Vi strävar efter att arbeta tillsammans med nyckelaktörer i en samarbetsinsats för att ta itu med de komplexa utmaningar som urbaniseringen innebär för städerna.

NREP byggs upp av ett team med bred kompetens bestående av +110 specialister i starka lokala team på våra marknader i Norden; Danmark, Sverige, Finland och Norge. Tillsammans har vi gjort +220 fastighetsinvesteringar.

Vi kombinerar ett långsiktigt holistiskt tillvägagångssätt med kundfokus och vår breda kompetens, både för att erbjuda bättre fastighetsprodukter till människor i alla åldrar och för att skapa bättre och mera hållbara samhällen.

Varför ska du jobba hos NREP?
Du får möjligheten att jobba på en internationell arbetsplats där proaktivitet och initiativtagande uppmuntras. Som Executive Assistant till NREPs CFO får du själv vara med och sätta ramarna för rollen och skapa ett team som levererar excellency. Förutom det så erbjuder NREP en central och viktig roll med mycket eget ansvar. NREP är dessutom på en tillväxtresa så du har en spännande tid framför dig.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Tjänsten är belägen i centrala Stockholm, på Kungsgatan 44.

I den här rekryteringen samarbetar NREP med The Pace och Wise Professionals.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer