HR-administratör till PEAB

Tillsatt

Stockholm

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs HR Support? Då kanske just du är den som vi söker!

Vad ska du göra?
Hos Peab Support AB blir du en del av en grupp med kompetenta kollegor i en funktion som är välkänd och uppskattad inom koncernen.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

 •          Erbjuda support inom våra personalsystem till specialister, chefer och medarbetare
 •          Utföra generell HR-administration, t ex:
           – utbildnings- och viss rekryteringsadministration
           – registeruppdateringar
           – stöd vid olika kampanjer
 •          Medverka i arbetet att testa systemförändringar före produktionssättning
 •          Delta i arbetet att skapa utbildningsmaterial och hålla i utbildningar
 •          Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem och sammanställa ärendestatistik
 •          Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalrelaterade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har utbildning inom personalområdet samt kunskaper om arbetsrätt och arbete med kollektivavtal.

Du har arbetat i olika personalsystem och är intresserad av de bakomliggande systemfrågorna och tar lätt till dig nya IT system och program. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål.

Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är en problemlösare. Du trivs med att hjälpa andra och har en god pedagogisk förmåga och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift.

I denna roll blir du en viktig ambassadör för Peab Support och du bemöter alltid kunder på ett proffsigt sätt.

Om Peab Support
Peab Support är en internleverantör av processorienterade tjänster inom ekonomi, lön/HR-system och IT till Peabkoncernens samtliga verksamheter. Vi ansvarar för hantering och utveckling samt support och underhåll av våra arbetsprocesser och system.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se . Varmt välkommen med din ansökan med CV, personligt brev viawww.wise.se/jobb senast den 10 oktober.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer