HR-administratör till PEAB

Tillsatt

Stockholm

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs HR Support? Då kanske just du är den som vi söker!

Vad ska du göra?
Hos Peab Support AB blir du en del av en grupp med kompetenta kollegor i en funktion som är välkänd och uppskattad inom koncernen.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

 •          Erbjuda support inom våra personalsystem till specialister, chefer och medarbetare
 •          Utföra generell HR-administration, t ex:
           – utbildnings- och viss rekryteringsadministration
           – registeruppdateringar
           – stöd vid olika kampanjer
 •          Medverka i arbetet att testa systemförändringar före produktionssättning
 •          Delta i arbetet att skapa utbildningsmaterial och hålla i utbildningar
 •          Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem och sammanställa ärendestatistik
 •          Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalrelaterade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har utbildning inom personalområdet samt kunskaper om arbetsrätt och arbete med kollektivavtal.

Du har arbetat i olika personalsystem och är intresserad av de bakomliggande systemfrågorna och tar lätt till dig nya IT system och program. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål.

Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är en problemlösare. Du trivs med att hjälpa andra och har en god pedagogisk förmåga och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift.

I denna roll blir du en viktig ambassadör för Peab Support och du bemöter alltid kunder på ett proffsigt sätt.

Om Peab Support
Peab Support är en internleverantör av processorienterade tjänster inom ekonomi, lön/HR-system och IT till Peabkoncernens samtliga verksamheter. Vi ansvarar för hantering och utveckling samt support och underhåll av våra arbetsprocesser och system.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se . Varmt välkommen med din ansökan med CV, personligt brev viawww.wise.se/jobb senast den 10 oktober.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer